Lejárt bankszámlára utalásnál mennyi idő alatt intézkedik a bank? (tudásbázis)
6. andita1
2022. febr. 21. 17:36
10 éve még Magyarországon az éterben keringett a félreküldött pénz, és csak személyesen a bankban tudtam elintézni hogy visszakapjam.
Itt külföldön a privát személynek félreküldött pénz 2 nap múlva visszajön, a cégeknek küldött el sem indul.
2022. febr. 21. 17:34
Sajnos a nav utalta rá az SZJA-t, vártuk, és nem jött meg mint sok más embernek, és ma azt mondták a Navban, hogy ki lett utalva ,szóval ha vissza jött volna az utalás azt látta volna az ügyintéző. :(
4. Zsifi1
2022. febr. 21. 17:21
Vissza fog menni a pénz. Az időt nem tudom, de nálunk munkahelyen volt ilyen és szerintem pár nap alatt visszafordul.
3. Judit1919
2022. febr. 21. 17:20
Nem létető bankszálára nem lehet utalni.
2. 3922e0e3cc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 21. 17:16
Szerintem nem élő (tehát megszűnt számla ) esetén automatikusan elutasítja az utaló felet,tehát nem lehet rá fizetni.
Jártam már így,hogy Fiamnak régi számlájára utaltam ebankon,de hibakódot írt,így el sem ment a pénz!
Tehát érzékeli a bank,hogy nem élő a számlaszám.
De lehet nem jól tudom :)
2022. febr. 21. 17:06
Sziasztok!
Sajnos ma vettük észre, hogy a férjem egy régi megszűnt számlaszámra utaltatott pénzt.
Valaki járt így, vagy tudja mennyi idő amíg a bank el tudja intézni a dolgot? köszi
További ajánlott fórumok:
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Mit vennél az egyetlen gyerekednek ha a bankszámládon kb 60 milliód lenne?
- Melyik banknál van a bankszámlád?
- Mi módon tűnhet el egy bankszámláról a pénz?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?