Lehetséges-e kb. 2 hónap alatt leadni vagy 20 kilót torna és diéta mellett? (tudásbázis)
Azt olvastam valahol,hogy a kivánt súlycsökkenést kell osztani 2-vel.Tehát a Te esetedben szerintem 10 hónap kell az ideális testsúlycsökkenéshez.Szerintem
azért érdemes ennyi ídőt áldozni,mert így nagyobb esélyed van arra,hogy leadott súly nem kúszik vissza.
szerintem nem lehet leadni 2 honap alatt 20 kilot, akkor sem, ha nem eszel semmit. talan ha nagyon sok rajtad a tulsuly, es most kezded a dietat, de meg akkor is tul rovid ido 20 kilohoz. ne is band, mert nagyon megterhelne a szervezetedet, kivul, belul. a borod is csunyan megnyulhat
minden fogyokuraban vannak stagnalo idoszakok, talan ha a mozgast fokozod ilyenkor, akkor hamarabb beindul ujra a fogyas :)
Nem vagy komplett, bocs!
Kockáztatod az életedet, de te tudod! Vagy nem!
Sziasztok!
Azért jöttem ide hogy megkérdezzem hogy szerintetek lehetséges-e kb 2 hónap alatt leadni vgay 20 kilót torna és diéta mellett?
Valakinek sikerült-e már esetleg?
Valami inspiráció?
Szerintetek érdemes-e folytatni? (Már kb egy 2 hónapja elkezdtem kissebb kihagyásokkal felüléseket végezni, és nem olyan sokat enni, sikerült is leadni 8 ilót de most hogy (kb 1 hete) jobban belekeztem nem megy lejjebb...
További ajánlott fórumok:
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt?
- Elvileg ha valaki terhes, attól megjöhet neki akár több hónapban is. Tudja valaki ez hogy lehetséges?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- 4.5 hónapja szültem már nem szoptatok, szeretnék leadni még kb 6-8 kg-ot, valami jó ötlet ami két lurkó mellett is könnyen megoldhato?
- GYED mellett tanulni, lehetséges?