Lehetek-e terhes, ha a hőm nem emelkedik? (tudásbázis)
Sajnos nem tudok beszúrni diagramot. Amit tudni kell, általában 36.1 és 36.5 között mozog a hőm. A 28. napon, amikor meg kellett volna jönni, 36.5 volt. Nem jött meg. 29. napon 36,6, 30. napon 36.7 lett. Aztán leesett 36,2-re a 31. napon, akkor megjött, tartott másfél napot (5 helyett). Azóta tized fokokkal emelkedik. Ma 36,4 volt. Az a furcsa, hogy most érzem úgy, mintha folyamatosan csipkednének a köldököm alatt. De a 32. napon délután teszteltem, akkor negatív volt.
Viszont folyamatosan fel vagyok puffadva, szédelgek. A cicik egyáltalán nem érzékenyek. Az az igazság, nem merek tesztelni. Másfél éve próbálkozunk, sajnos sok negatív tesztet láttam.
Én azt mondom ilyen alacsony hővel nem.
Egyébként előfordul néha ilyen, hogy csak ennyire jön meg.
28 napos ciklusnapon nem jött meg, 31. napon barnás mensi. Másnap délre elmúlt.
Cicik nem feszülnek, semmi más tünetem nincs, csak az, hogy MOST kezdődött a hasszurka. Meg szédelgek. Viszont a 32. napon, miután délután már semmi nem volt, negatívat teszteltem. Mi lehet az oka?
Mindig 28 napra pontosan megjött eddig és 4-5 napig tartott. Viszont a hőm a 31. napon leesett, s azóta is csak 1 tized fokokat emelkedik naponta. Ma 36.2 volt.