Lehetek-e így is terhes? (tudásbázis)
Nem tudom mennyire lehet fiatal a fórumindító, de sejtem hogy nagyon:))
Én azt gondolom, hogy amikor a pár tagjai nagyon viszolyognak a babától, akkor még nem az mellett a pár mellett vannak , aki a megfelelő a számukra.
Mert ha azzal vagy, akkor nem félsz tőle, hogy mi történik ha jön a baba, mert imádod a másikat, és tudod hogy együtt megoldjátok a dolgokat, történjen akármi.
Ellenkező esetben jönnek a félelmek, és a körülményekre való hivatkozás, hogy nincs elég pénz, nincs ház stb.
Pedig tudat alatt a párt utasítjuk el, mert olyan embertől nem akarunk gyermeket, aki mellett nőként nem érezzük magunkat full biztonságban.
én végigolvastam az egészet és olyan jót nevettem :)
szomorú hogy vannak ilyen buta emberek vagy unatkoznak otthon és azért nyitnak ilyen topicot,de nekem okoztatok pár vidám percet és ezt köszönöm :)
???
Mi a gondod?
nem vagy terhes?
Hála égnek..pedig esküdni mertem volna,hogy az vagy..azért csinálj még másik fajtából is..biztos ami biztos
Szerintem nagy az esély a terhességre..ezért változtass a dolgokon,amíg nem késő.
Szedj gyógyszert,mellette védekezz óvszerrel,ez mellett tegyé fel hüvely gyűrűt és nem ártana pluszban egy spirál sem..ha mind ez meg van,akkor azért havonta vegyél 1-2 tesztet biztos ami biztos és legyen mindig kéznél 72órás tabletta..na így tuti a módszer..hajrá..egyébként ez mellett még megszakítással és naptár módszerrel is védekezhetsz..ja és ha nem szexelsz,még orálisan sem,mert nehogy attól is terhes legyél,akkor tuti nem lesz gond..
Na remek! :)
Akkor szerintem zárd le ezt a témát.
Hát igen, december óta hatalmas felelőtlenség, amit csinál..ha akar babát, ha nem..
Köszönöm szépen, szorítok nektek is, hogy minél hamarabb a pocakban mocoroghasson a pici kincs..:-))
Gratulálok a 3. babátokhoz!!!! Bár nekem is bent mocorogna már a 2. kincsünk!
Na igen, azt nem értem, miért nem ment dokihoz. Már csak azért is, mert egy esetleges méhen kívülibe bele lehet halni.
Elvileg már tesztel azóta...
Azt írta :-)
Lehet meghalt a rémületben :-D
Mozog már?
Ha 40 kilós vagy, és decemberben fogant a babád, akkor már olyan 12 hetes terhes vagy. Mivel vékony vagy, így lassan-lassan érezned kell, hogy megmozdul.