Lehet valakinek kb 2 hetente peteérése ami több napig tart? (tudásbázis)
A peteérés az valóban több napos, de amikor a petevezetékbe kerül a megtermékenyíthető petesejt, az pillanatszerű esemény. Ezt hívják ovulációnak vagy tüszőrepedésnek.
Ha neked több napig jelez ez a kis mikroszkóp, akkor az gáz, igazából a teherbeesést alig segíti, ha pedig annak elkerülésére használnád, akkor sajnos teljesen megbízhatatlan.
Végül, ez csak mert eszembe jutott a címről, de nem a fórumtéma kiírójának. Minden nőnek havonta 1szer van peteérése és ovulációja, ez még az ikreknél is így van, csak ott több pete érik. És ez akkor is biológiai tény, ha mondjuk Bözsike mást állít, például népszerű gondolat az orgazmusos peteérés vagy a Jónás napos többszörös termékenység cikluson belül. Aki ilyesmiben hisz, javaslom nézzen utána a peteérés biológiájának, különös tekintettel annak hormonális szabályozottságára.
Sziasztok.
Bocsi a késői reakció miatt. Én mikroszkópot használok. Elvileg olyankor tojásfehérje szerű folyásnak kellene lennie, de én ezt képtelen vagyok megállapítani, úgyhogy ezért maradtam a törpe mikroszkópnál.
Sziasztok.
Nekem 30-án volt pém 3 napig. Utána 8-án megjött és most hétvégén megint volt pé-m amit sajna nem tudok hány napig volt, mert véletlen szerűen néztem meg csak.
További ajánlott fórumok:
- Mitől szúr a petefészkem?17. napon vagyok. Lehet, hogy most van peteérésem?
- Ha 29.-én volt peteeresem, akkor már ugye tuti nem lehetek terhes?
- Mensi után egy nappal voltunk együtt a férjemmel azóta 37.1 és 37.2 a hőm!De peteérésem most van ez a peteérés jel vagy terhesség is lehet?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?
- Első adag closty után nem volt peteérésem, lehetséges ez?
- Ebben az időben lehetett peteérésem?