Ha 29.-én volt peteeresem, akkor már ugye tuti nem lehetek terhes? (beszélgetős fórum)
Ha volt ívű akkor megjön 2 hétre rá.
PCO+IR mellett a ciklusaim így alakultak az elmúlt időszakban: 27, 42,54,63,32,65.
Csak hogy mutassam nálam semmi nem működik úgy ahogy kellene, de az ziher, hogy ovu után 2 hétre új ciklus kezdődik. Így vagyunk összerakva.
Nincs PCOS - en, mindig pontosan mutatja a teszt az ovut.
Minden immunológiai vizsgálatot megcsinaltattuk már és annyit találtak, hogy túl sűrű a vérem, de erre szedek verhigitot.
Akkor nem volt peteérés. Az ovuteszt sokszor fals pozitív ha magasabb alapból az Lh pl pco miatt. De lehet LUF szindróma is és azért nem jön meg. A hömérözés sokkal pontosabb, csak macerásabb. Esetleg próbáld meg azt.
A fórum kérdésedet nem értem. Okt 29-én? Ha igen mégis hogy lehetne kizárni? Ha régóta próbálkoztok illene tudni hogy ovu után 2 héttel mutatja ki a terhességi teszt, egyeseknek pár nappal előbb, de az is legfeljebb 1-3 nap.
Maga a beágyazodás aktus után jó egy héttel kezdődik meg és több napig eltart.
Látom nem érted, hogy hiába adok hozzá két hetet, ha van hogy peteeres után 10nappal meg van hogy 25 nappal jön meg. Volt, hogy az ovu teszt mutatta a peteerest és 3 nap múlva megjott.
Ennyit a áh óramű pontosságról. Attól, hogy te így működsz, más még működhet másképp. És ign, egészséges vgyok relatív, már több éve kivizsgálták mi az oka. Hormon és immunológiai probléma. Te meg ennek olvass utána, aztán oszd az észt!
Akkor még van mit pótolni.
De erről minek írsz fórumot? Nem szavazás fog róla dönteni.
Ha 29-én volt peteérés, csak hozzá tudsz adni két hetet...
Olvass utána a folyamatnak.
Egyébként tök felesleges idő előtt tesztelgetni.
További ajánlott fórumok:
- Ha a teszt alapján terhes vagyok, de a menszeszem megjött, akkor is lehetek terhes?
- Ha 28-án megjött a menszeszem, akkor mikor van peteérésem?
- Mensi után egy nappal voltunk együtt a férjemmel azóta 37.1 és 37.2 a hőm!De peteérésem most van ez a peteérés jel vagy terhesség is lehet?
- Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO)
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?