Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO) (tudásbázis kérdés)
ez érdekes, mert a hőgörbe mutatja az ovut
az esetek nagy többségében!
de biztos a ciklus követése doki által
Sziasztok!
Nekem egyszer kimaradt a mensim. Elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy állítólag nem volt peteérésem. Csinált uh-ot és már egy petesejt a petevezetőben volt. 2 napot mondott a peteérésig. A következő hónapban minden jól ment, majd megint kimaradt a mensim. Elküldtek vérvételre, még várjuk az eredményt.
azt nem használtam
a hőmérőzés is mutatja a pé-t
Sziasztok, nyáron diagnosztizáltak nálam PCO-t. De csak sok kis cisztát fedeztek fel mindkét petefészkemben, a PCO szindróma többi tünete nincs meg nálam, szóval csak a ciszták. Teljes körű vérvizsgálat csak hónapok múlva lesz. A menstruációm mindig rendszeres volt.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Kérlek segítsetek, bár még nem szeretnék babát, de nagy bennem a kétely a jövőt illetően. Előre is köszi.
a legbiztosabb a hormonvizsgálat
illetve a ciklus uh általi követése
nem
a menstruációval a megvastagodott méhnyálkahártya válik le
További ajánlott fórumok:
- Ha egyik hónap végén megjön a menstruációm és átlép a másik hónapba akkor a következő menstruációnak mikor kell lennie?
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?
- Teherbeeséshez melyek a "legjobb" napok a peteérésen kívül (13-14-15nap)? És melyek amelyeken biztos nem esek teherbe?
- Segítséget szeretnék kérni! Mi teát íhatnék annak elősegítésére, hogy biztos legyen peteérésem!?