Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Segítséget szeretnék kérni! Mi teát íhatnék annak elősegítésére, hogy biztos legyen peteérésem!? fórum

Segítséget szeretnék kérni! Mi teát íhatnék annak elősegítésére, hogy biztos legyen peteérésem!? (beszélgetés)

2010. márc. 30. 22:10
Szia! Én 1 évig ittam a teákat minden nap + barátcserje kapszula + homeopátia, de eredmény nulla. Vagyis peteérésem volt, csak nem termékenyültem meg. A pajzsmirigyemre szedtem gyógyszert, a laborom megfelelő volt, de emeltek minimálisat a gyógyszer adagján, és rögtön sikerült is teherbe esnem :) De ha neked nem pont ez a célod( csak a méh erősítés ), akkor a teák arra tökéletesek!
3. pethoevi (válaszként erre: 2. - Mimike23)
2010. márc. 30. 09:26

így van!

ciklus elején cickafark,PÉ után palástfű!

Sok sikert!Én is ezzel küzdök!Én ma veszek agnucaston tablettát,mert nekem magas a prolaktinom.Neked van valami konkrét dolog,ami miatt nincs esetleg PÉ?

2. mimike23 (válaszként erre: 1. - Mano-Gabi)
2010. márc. 29. 16:07

Szia

Cickafarkfü és palástfü teák én ugy tudom.

2010. márc. 29. 16:05

Szeretném ha segítene valaki, hogy milyen teát ihatnék a peteérés elősegítésére, ami jó a méhnek és a petefészeknek.

Ciklus első felében szoktak inni valamit és második felében is valamit, de mit?

Köszönöm a segítséget!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook