Nincs menstruációm, attól még van peteérésem, ovulációm? (tudásbázis)
Csaj mesélte az orvosok azt sem tudták megmondani hányadik hónapban van, nem hogy x hét meg y nap. A sztori óta vigyorgok mikor ilyet látok, hogy valaki fixen állítja hét y nap. Hogyne.
A csaj mondta a legszánalmasabb az a doki volt, aki azt ecsetelte neki, hogy ő miért nem lehet terhes.
Nem mindenki működik nagykönyv szerint.
Ahogy én is konkrétan tudtam mikor lettem terhes, mert ott akkor egyszer bakiztunk, de az orvos szerint meg biztos nem. Nekem mindig óramű pontosságú volt a ciklusom. Végül a szülés az én matekomat igazolta.
de ha nem lett volna terhes, rá két hétre menstruált volna
ez már csak így működik :-)
de ahogy Alnisa írta, ez csak utólag derül ki, ezért kell óvatosnak lenni pl. szoptatás alatt, mert sosem tudni, mikor indul újra a ciklus
Topikindító! Menj vissza a dokidhoz! Lehet normális, hogy a műtét kicsit bezavart a hormonműködésbe (mondjuk tényleg kéne tudni, miféle műtét volt...), de ha nem áll vissza előbb-utóbb, ki kell vizsgálni
Lehet.
Egy évfolyamtársam úgy lett terhes hogy kb 1 éve nem menstruált.
Bármi lehet. De nem normális, vizsgáltasd ki!
Ha nincs mensi, nincs peteérés. De ügye ez, csak utólag derül ki.
Lehet klimax fiatalon is.
Hormonális probléma.
De nem tudjuk milyen műtéted volt, mert nem mindegy, hogy pl egy vetélés miatt volt műtét vagy abortusz vagy kaparás vagy mióma, daganat, stb. Ezek mind befolyásolják.
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Kiderült, hogy nincs peteérésed. Mit csinált a doki, hogyan kezelt, mikorra lett eredménye, stb...?
- Késik a menstruáciom, nem volt február óta, terhes se vagyok, a tesztek negativak, dokihoz se mehetek, mert tb nincs fedezve, mit tegyek?
- Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO)
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?