Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció? (tudásbázis)
Sziasztok lányok! A sok jó híretek mellet tudatom veletek, hogy valószínüleg a próbálkozásunknak nem lesz eredménye. Ugyanis szerdán elkaptam ezt az influenzát és egészen a mai napig minden este marha lázas voltam. Úgyhogy meg a történések sem játszanak a kezemre:-( Ha valami pozitív van, írok!!
Persze, hogy lehet! Ezért nem tudjuk mi laikusok megállapítani volt-e peteérés vagy sem.
én a gyógy kezelés után teljesen feladtam kikészűltem a mellékhatások miatt.elkezdtem a diana35 szedni,hogy rendbe jöjjek.elajándékoztam a nagylányról maradt ruhákat,mert már nem hittem és lemondtam .mikor abbahagytam a foggátlót 2 hónap múlva terhes lettem
Oks pozitiv leszek!!! Minden értelemben!!:D
Jó éjt anyatigris!!! És neked is Tünde! Lépek aludni! Köszike mindent!!
Jaj, ne írj már ilyeneket, te!!!!
Dehogy lennél rossz anya! Ejnye! :@
ugyan már -látod csak van negatív gondolatod.ez nem jó.
oszd is meg,mert kivi. vagyok(gyunk) a fejleményekre.
Már arra is gondoltam, hogy biztos azért nem akar összejönni, mert rossz anya lennék. Vagy valamiért ez a büntink az élettől. Elég szutyok érzés.
Azért nekem ennyire nem volt vele gond. Csak hat nap helyett három napig volt meg, és nagyon nehezen akart megjönni. Végül már ráhagytam, és lemondtam egy időre a babáról. És ha nem is egyből, de összejött!
Hidd el, neked is sikerülni fog!
Megosztom veletek, ha lesz vmi érdemleges!! Nagyon köszönöm a segítségeteket!!
Köszönöm a segítséged!!! Szijjja. Jó éjt!
Válaszokat és az érdeklődést köszönöm sajnos mennem kell .Sziasztok
Ne görcsölj rajta annyira, hidd el, ez is nagyon kihat. Én is tudom, hiszen átéltem.
akkor bízzuk a legjobbakat és reménykedjünk az eseménydús hétvége eredményességében.
Hát nálam is ez volt. Megjött, rá 2 hétre újra. Majd 2.5 hónap szünet.Pedig előtte totál rendszeres volt.
ez bizony képes tudat alatt hatni.Sajnos.
Hehe, a nyáron voltam jósnőnél. Nem emiatt, hanem csak úgy elmentem kiváncsiságból. Azt mondta, hogy januárba összehozzuk, és egyszerre kettőt. Ha ez a hétvége nem volt szerencsés, akkor beégett a nő:DDD Legalább nem 100%-os lesz a statisztikája. Mert amit eddig mondott, az mindig ugy is lett.
szokott 4-5 is lenni,de ha azt nézzük,hogy egy darabig semmi sem vólt és most fejezted be a gyógyit,akkór eznagyon jó eredmény neked és egyre jobb lesz.Kérdés ,hogy jók e ,mert az uhán azt nem látják,hogy van e benne "mag"
Duphaston-t, ha jól emlékszem a nevére. Utána lett peteérésem, viszont nem lettem terhes. Amikor észrevették, hogy van egy érett petesejtem, kaptam valami injekciós kezelést is, hogy minél tovább életképes legyen a petesejt, de ennek ellenére mégsem sikerült teherbe esnem.
Lemondtam a babáról mivel közbejött egy-két negatív dolog az életemben, és inkább elmentem heti háromszor a konditerembe.
Két hónap múlva spontán teherbe estem. Viszont a menstruációm az előttevaló hónapokban eléggé vacakolt.
Idáig nem igazán foglalkoztatott a dolog. Jártam dokikhoz meg minden, de nem napi vagy heti szinten gondoltam a gyermektémára. De november óta ez megváltozott. Úgyhogy a psziché nem zavart be eddig.
Én nagyon elvoltam kenődve ,féltem hogy lesz majd .Meg hát elsőre kettő!!Sokan egytől nem érnek rá semmire.Meg hát anyagilag sem mindegy !
Mennyi lenne a jobb? Mármint számszerűleg. 4? Én ennek is nagyon tudok örülni, 2-3 hónapig egy sem volt:DDD
Egyébként sokszór már azért nem jön össze,mert annyira gőrcsösen akarják a terhességet.tullképp. pszihés akadálya van,.
Jobb mint a semmi.Ha azt nézzük,hogy normális úton 1 a normális akkor te most 2-szeres eséllyel indulsz,de lehetne jobb is.A köv hónapban még többnek kell majd lennie.
További ajánlott fórumok: