Teherbe lehet-e esni akkor ha nincs teljes peteérés? (tudásbázis)
Először is irány az ügyelet!!!!
Még nagyon fiatal terhességnek számít a 8 hét, mindenképpen lásson a doki!
Egyébként nem kötelező, h ez bajt jelentsen!
Lehet a méhszáj záródásától is, stressztől.....és még sok mástól is.Pihenj sokat!
S
Sziasztok!
jelenleg 8hetes terhes vagyok,4hetesen volt egy bevérzésem,akkor még megmaradt a baba,most ismét vérzek,görcsök,fájdalmak nélkül,az orvosom szerint még az ezelőtti bevérzésnek köszönhető a mostani vérzésem.Az lenne a kérdésem,mittől lehetséges és megmarad-e a baba?A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem is össze-vissza jött meg a gyógyszer után, aztán kaptam én is clostit, az beállította és jött is a baba!Ebből köv.-lehetsz az.
A teszt pedig a beágyazódást követő X. napon mutat csak bármit is(bár a barátnőmnek még 8 hetesen is negatív volt). Várj még pár napot és hiába mondják a tezstekre,h bármikor pisilhetsz, szerintem maradj a reggeli elsőnél!!!
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni,hogyha a menszesztől számitott27-dik napon vagyok,és most még nem jött meg,de a terhességi teszt nem mutat semmit,a melleim nagyon fájnak,lehetséges-e a terhesség?A választ előre is köszönöm.
Miért nem probálkozol természetes dolgokkal?
Voltál uh-n, hogy mekkorák?
Ez kicsit nekem homályos....
Én is szedtem clostit, jó sok peteérést csinált! Stimulálja a petesejteket, erősíti őket, egy hónapban akár több peteérésed is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?
- Teherbeeséshez melyek a "legjobb" napok a peteérésen kívül (13-14-15nap)? És melyek amelyeken biztos nem esek teherbe?
- Lehetséges Hsg után 2 nappal a teherbeesés úgy, hogy pont a peteérés napján volt a beavatkozás?
- 4D-s ultrahangon lehet-e cisztát, peteérést nézetni, vagy csak babákat?
- Ha pár nappal peteérés előtt Pevaryl kúpot használok, teherbe eshetek -e?