Lehet szakító ok, ha egy férfi túl kevés az ágyban? (beszélgetés)
Annyiban van igazad hogy ezt a technikát nem emlitettem
Most hogy emlited, anélkül hogy pró báltam volna, baromságnak minősitem
Ha ilyen "egyszerű" lenne a megoldás akkor a férfiak egy részének nem okozna gondot az emlitett "jelenség" és nyilván urologus is ezt ajánlaná
De segitek, ha ki is törlik mint reklám
index.hu ott már megtalálod a vonatkozó témákat
Tudod, én már nem, milyen régen kezdtem netezni? Eszemet nem tudom. Néha benézek oda és látom olvasom hogy sorra jönnek a delikvensek, panaszkodnak és kapják többek közt a fenti eredménytelen tanácsokat
Az tény, ha elélvezés elött tart egy tízórai szünetet a férfi, akkor nincs gond. És a nő erre mit szól egy idő után?
Persze nem kicsi. Nyújtó, olimpiai szám, gyakorlat :)
Eressz meg egy privit és adok tanácsot. Továbbadhatod, de nem nőnek mert van itt aki "fülel"
Régi motoros vagyok ebben a témában és nem olvastam hatásos módszert
Fiuk férfiak súlyt akasztanak a farkukra hogy hosszabb legyen, közben persze meleg törülközövel is bugyolálják. Eredmény semmi
Tantra jóga
Úgy élvez hogy nem élvez
Nem akarok reklámot itt csinálni, ha gondolod MAGÁNBAN aDOK EGY LINKET ÉS KUTAKODHATSZ, MEGLÁTOD AZ EREDMÉNYTELENSÉGET
oLVASGASS ERRÖL A NETEN, MINDEN x-EDIK FÉRFINEK GOND A KORAI MAGÖMLÉS
hOGY GYAKOROLJA EZT HOGY EREDMÉNYES HOSSZÚ TARTAMÚ LEGYEN?
vISSZAUTALVA AZ ELEJÉRE, VAN MEGOLDÁS, DE HA ELSZÚRJA AZ ILLETŐ IGEN KELLEMETLEN
Írtam,hogy "neki", neki nincs.
Remèlem kielègítő vàlasz volt.👍
Hülyeség amit irtál, mármint a gyakorlás
Attol hogy hogy én nem adtam tanácsot, nem jelenti hogy a tied célravezető.
Van, lentebb írtam hogy a gyorstüzelésen is lehet sokat javítani, ha gyakorol. A farkát nem tudom megnöveszteni :)
A te hozzászólásodban mennyi segítség volt?
Attól hogy másik fórumon teszed fel újra meg újra uazt a kérdést, nem lesz kevésbé gáz.
Ja de! 😅
A vezérlés és érzékelés tövábbra is maradna, műtét után a "középső" eredeti részben :)
De nem is csinálják! Bezzeg az összenőtt ikreket szétválasztják sikeresen/legtöbbször/
Túlzásba viszed
Szerintem te arra hajtasz hogy akad egy nő itt akinek bejön a kis méret
Persze tedd ha gondolod, én csak elgondolkodtam
Nem értgem az orvostudományt
A nőknek kidolgoznak nibdenféle nagyobbítást, feltörtéseket, miközben nem kevés férfi nyyűglődik kis pénisszel, ráadásul a nők még égetik is
Mi lenne ha a kismellü nőkön ugyanígy viccelődnének a férfiak?
Nem igaz, hogy akárhonnan vett saját húsdarabbal nem lehetne úgy operálni hogy az eredmény megfelelő méretű lenne
Ugye létezik nem átalakitó műtét
Nővé alakitás pofon egyszerű, csak egy nyisszantás OK humor
De férfivé is operálnak nőből átalakitva, péniszt kialakitva
Akkormost?
További ajánlott fórumok:
- Igaz-e, hogy a kopasz férfiak jobbak az ágyban, mint a nem kopaszok?
- Csajok, mitől lehetünk mi nők jók az ágyban...?
- Ikrek jegyü ferfi milyen az ägyban?
- Egy kapcsolatban lehet szakító ok a távolság?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Mit lehet abból leszűrni ha egy férfi gyengéd illetve vad az ágyban?