Ikrek jegyü ferfi milyen az ägyban? (beszélgetős fórum)
Biztos hogy kéreti magát:)
(egy másik ikrek férfi:))
mind1...varok meg haha ir..nem nagyon akarok en irni...........joejttt
majd irok holnap melobol habtudok..
vagy direkt csinalja....pedig ha tudnanh mennyire teccik,,,,,
vagy megerezte ezt ,passz....
Lehet ,hogy azért ,mert vagy elfelejtette,vagy nem is gondolja ,hogy számodra fontos lenne.
Legközelebb mondd meg neki:)
:DDDDDDDDD
Igen,az ikrek tudnak beszélni az emberek nyelvén:))
:) tuti minden pasi az
tudja h jol nez ki sajnos....
na meg a sziovege....mindenkit beetet..
lehet azt hiszi most h nem keresem nem is fontos nekem,pedig nagyon nagyon zavar h atvert ujra...
de ha csungok a telen az is olyan ize..
hat nemtudom....az tuti hogy nalam sokszor bejott ha vkit nem keresel majd ö fog...zavarni fogja a hiusaga,,,,
ezt inkabb szemelyesen szeretnem megkerdezni vagyi ugy mindent
Dehogynem!
Mindenki fontos ...épp abban a pillanatban!:))
akkor az ilyen embernek senki nem fontos
pedig mar 27 eves
lehet sok ev mire benö a feje
pont ez az,en sosem kernem szamon,en is ilyen laza vagyok,,velem tok jol ellene,mennenk ide oda,szal nem ertem
meg hogy elege v an a hulye kis csajokbol,hat ez az,itt vagyok en aki komoly es tokre passzolunk
Szerintem igen.
Ha bárki képes kitartani a szertelensége mellett is,akkor idővel megnyugszik,"betörik":)))
amugy ha meg az a baja hogy feljott es nem ugrottam egyböl az ölebe akkor nagyon sajnalom...nem vagyok ilyen.
csak annyira nem ertem miert ilyen,mert a kezdetektol fogva ö keresett meg,ujra meg ujra de ugyanigy el is tunt...
amikor tegnap neked vki reggel azt irja atjon du es semmi,azota se,te mit gondolnal?....
hät ez az,napok ota ezen agyalok,vagy irjak hogy mi van mit kepzel ? de ez olyan ciki meg mit fussak vki utan majd keres elvileg...ha eddig megtette.de ha meg kerdore vonom,akkor az a baj,akkor mi a megoldas?....
de most tuti kerek perec megkerdeznem,nem felek,nem sms nem msn ,szemelyesen
Ez a legkevesebb!:))
A gond az,ha nem nehezményezed,akkor legyint,hogy nem is kedveled,ha megteszed,mélységesen fel lesz háborodva,hogy korlátoznád a szabadságában.....:DDD
További ajánlott fórumok:
- Igaz-e, hogy a kopasz férfiak jobbak az ágyban, mint a nem kopaszok?
- Milyen egy ikrek jegyű férfi?
- Lehet szakító ok, ha egy férfi túl kevés az ágyban?
- Nők!Mi a véleményetek arról, ha a férfi akibe szerelmesek vagytok, egy haver nőnél alszik és mellette az ágyban?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?