Mit lehet abból leszűrni ha egy férfi gyengéd illetve vad az ágyban? (beszélgetős fórum)
Vagy azt, hogy aznap milyen hangulata van, vagy azt, hogy Te mit hozol ki belőle.
Ha veled mindíg gyengéd, akkor valószínűleg az utóbbi. Örülj neki, hogy alkalmazkodik az igényeidhez.
nem lehetseges, hogy a baratnod es a parod kozt nem volt melyseges a szerelem? es a baratod sem komoly kapcsolatkent kezelte es erezte belul hogy a baratnod is csak szexet akar? ezert kijott belole a "ferfi" es magaeva tette..veled meg mely szerelem van es gyenged, szerelmeskedik veled, szeretkezik es nem csak szexel :)
szerintem ne aggodj, ez szerintem jo dolog. Nehany. ismerosom akik a kornyezetemben hasonnlo helyzetben voltak mint ti, azok mara jegyesek es hazasok ;) ne aggodj
A "vadabb"változat általában csak a szexről szól, a "gyengédebbe" meg talán beleszólnak az érzelmek is.
Vagy mittudomén:D
Valakinek vagy van szexuális kultúrája, vagy nincs.
Még az is elképzelhető, hogy csak meg van hatódva átmenetileg a saját érzéseitől és azért ez a kedvesség. Mihelyt megunja a saját megható érzelmeit újra belecsap a lecsóba és kiütközik a valódi énje.
Persze én ezzel nem akarok semmi rosszat mondani, mert lehet, hogy a pasi merő romantika és lamúr, de az is lehet, hogy egy kőbunkó sutyerák.
Viszont biztos nem stimmel valami, ha erről kérdezősködsz.
A jelenlegi barátom néhány éve járt az akkori legjobb barátnőmmel. Ez még a gimnáziumban volt. Mivel mindent megbeszéltünk, a szexuális életükről is tudtam. A barátnőm mindig azt mondta, hogy egy vadállat a párom.
Amikor pár hónapja összejöttünk, én szinte félelemmel vágtam neki a szexuális életünknek emiatt. Mert nem sok tapasztalattal rendelkeztem.
Ehhez képest velem nagyon gyengéd volt mindig és mai napig az.
Ez mitől függ?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Ki hogyan kezelné illetve csinálná? Anyós ápolása ...
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Egy randiból mit lehet leszűrni szerintetek?