Lehet összefüggés a herpesz és a menstruáció között? (tudásbázis)
Menstruáció alatt, a gyenge immunrendszerű nőknek kijöhet herpesz. Főleg ha egyépként is elég gyakran kijön, akkor nagy a valószínűsége. Van összefüggés a kettő között. Ez is egy olyan inger ami kiválthatja.
Nekem általában idegesség, túl sok evés, hidegrázás, hányinger ami a kiváltó oka szokott lenni. Orvosom mondta, hogy van akinél a mentstrucáió is kiváltó ok lehet!
Hát én úgy tudom hogy a mensi alatt kicsit gyengébb a szervezetünk... És ez miatt könnyebben jön elő a herpesz...
Elvileg a herpesz ha egyszer kijött akkor bent van a szervezetünkbe, csak tünetileg nem jön elő...
Asszem...
Lehet,annakidejen en is tapasztaltam es ismeroseim
kozul is tobben mondtak hogy a menszesz elott vagy alatt naluk is megjelenik a nemkivant herpesz.
Itt részletesebben leírják. Nyilván, csak akkor jelenik meg, ha előtte már fertőzött voltál. De a legtöbben gyermekkorban már megfertőződnek.
Mármint, hogy olyankor megjelenik? Valószínűleg igen, mert az idegdúcokban bújik meg, a hormonháztartás változása és az idegrendszer meg kölcsönhatásban van egymással. De ez csak egy laikus elmélkedése.
Hogy jutott az eszedbe?
További ajánlott fórumok:
- Lehet összefüggés a kakilás és bizonyos tevékenységek között?
- Folyamatos menstruáció összefüggésben lehet a szénhidrát mentességgel?
- Van-e összefüggés a libidó és a fogamzásgátló tabletta szedése között?
- Szerintetek van összefüggés a boldogság és a posztolás között?
- Van összefüggés a rendszeres mozgás és a menstruáció között?
- Citromlé, menstruáció eltolás összefüggése?