Citromlé, menstruáció eltolás összefüggése? (tudásbázis)
Na akkor már az ínyünk és az orrunk nem fog vérezni.
Köszi
Van egy Rutascorbin nevű aszkorbinsav tartalmú gyógyszer, amit nekem ínyvérzésre írtak fel. Úgy tudom, jó még ezenkívűl orrvérzésre és aranyérre is.
Talán segítettem valamit.
én a vörösbort pont úgy tudom, hogy "meghozza", a röviditalok pedig késleltetik.
eddig nyaranta próbáltam ki, és mindig bejött.
a menstruáció késleltetésének legjobb "házi" megoldása a szervezet elsavanyítása. Natúr citromlé ivása a menstruációt megelőző harmadik naptól.
A citrusféléket az ókori népek használták fogamzásgátlásra is. :-) Citromlével, citrusfélékkel irrigáltak. Ezzel a méhnyálkahártya leválását is késleltették.
ezen kívül nem találtam mást
Citromlé helyett elvileg jó (én sosem próbáltam) minden, aminek magas a C vitamin tartalma.
A vörösbor pedig szerintem a vérképzésbe segít bele.
sok helyen olvastam higy a citromlével el lehet tolni a menstruációt. de ennek biológiailag mi az alapja? nekem tegnap előtt megjött már és azóta iszom a deci citromleveket, hogy hamarabb elmúljon, és alig van, szóval beválik úgy érzem...
de nem értem hogy működik a dolog? és a másik pedig a vörösboros história, az is érdekelne hogy mit változtat a szervezetben?
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Folyamatos menstruáció összefüggésben lehet a szénhidrát mentességgel?
- Lehet összefüggés a herpesz és a menstruáció között?
- Van összefüggés a rendszeres mozgás és a menstruáció között?