Lehet összefüggés a kakilás és bizonyos tevékenységek között? (tudásbázis kérdés)
Lehet, hogy csak ő is hozzá akart szólni valamelyik fórumtémához, s mivel a betűket még nem ismeri... Megtette a magáét.
De érdekes téma az elektroszmog is.:))
Drága Jutka2 és Gerna!
Ti aztán nyomtátok éjjel,köszönhetően nektek vidáman indul a napom.
jaj de gonosz vagyok,a fórumoknál megláttam a székrekedés szót...annyira a nyelvemen van hogy ülj le a számítógép elé:D
de nem merem:))
valószinüleg,Biztos jó lehet anya ölében és ellazul...és akkor lazul minden:)
húúú,nagymamimnál,nagycsalád,ünnepi asztal,és egy nagy trottty és zöld folt a világos nacimon:))
Vagy esetleg: a számítógép elé ülés!
Egyébként, itt egy tudományos alapokon nyugvó magyarázat: sok kis állat nem pisil, kakil magától, csak ha az anya ingerli a hasát, végbelét stb. Ilyenkor ellazul a záróizom, és a kis állat ürít. Lehet valami ilyesmi az embernél is. De akkor nem a számítógép, hanem az "anyu-ölében-ülés" a helyzet, ami elősegíti a kakilást.
Próba: ha az öledbe ül csak úgy, számítógép nélkül, akkor is kakil?
Drága Szaffi!
Véletlen ide tévedtem tök depisen(időjárás miatt),de neked sikerült a hozzászólásoddal jobb kedvre deríteni.Tetszett nagyon,köszi.
Egyébként nálunk a 2 éves lányom ha megyünk a dédihez,rögtön csinál egy csomagot mihelyst meglátja a kaput,pedig nem ugyanazon időpontban szokzunk menni.Nem tudom mi oka lehet tényleg.
már bocs de szerintem picit tulkombinálsz:)))
ha zavar ugy gépezz hogy tedd le a gyereket. nem árt neki egy kis mászkálás a földön.vagy ha ölben van ne gépezz :DDD
Ha van benne bármi is szabadalmaztasd, mint természetes, és egyszerű módszert szorulás esetén:D
Felnőtteknél is hatásos lehet?
További ajánlott fórumok:
- Aki hisz a szellemekben vagy átélt már paranormális tevékenységet
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- ARANKA-4 soros, 7 szótagos aszparanta/a, á/ összefüggő, humoros történet
- Írj három olyan tevékenységet, amit a legjobban szeretsz művelni!
- A savak és a rák kialakulásának összefüggése
- Kedvenc napi tevékenységem az, hogy