Lehet kielégítő a szex egy olyan férfival, akinek kicsi a pénisze? (beszélgetés)
A grófnő menyasszony a nászéjszakán megkérdezi vőlegényétől:
- Mondd, drágám! Most, hogy összeházasodtunk, áruld el nekem, mi az a pénisz?
A férj izgatottam letolja az esküvői szmokingnadrágját, és megmutatja.
- Ah! - kiált fel a grófnő. - Ezek szerint olyan, mint a f..z, csak kisebb!
Pontosan!
Tapasztalatot, hogy milyen.
Hozzá tudsz szólni akár olyan témához, tehát a lexikális tudásod ennyivel is több az enyémnél.
És mit nyertem?
Tapasztalatot.
Járt a pofám.
Jó éjszakát akinek az jön.
Ezt tapasztalat hiányában sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Te nyertél!
Mi jobb mint 2?
3.
Trónfra trónf.
Kérdés.Mi jobb egy pasinál?
Válasz:2.
Nem ám.
Kérdés. Mi jobb 1 szextől?
Válasz. 2.
....vagy egy nedves ujjheggyel.
Hogy a fórum témájánál maradjuk...(kukitéma)
Szerintem a méret igazán a legjobban a pasikat foglalkoztatja, olykor mint az látszik frusztrálja.
Mi nők továbbra sem úgy kerestünk/keresünk partnert, hogy: /Mekkora a farkad? Ismerkedünk?/
Az arra alkalmas férfi pedig sosem tehet arról, hogy mekkorával született/él. Minden méretnek meg van a párja. Minden esetleges kisebbséget lehet kompenzálni.
"Ha nem elég hosszú, told meg egy nyelvcsapással"
Pontosan.
Ez is olyan fórum, ahol hiába is kérdezték, válasz az nincsen...Így igen nehéz "beszélgetős fórumról" beszélni.
Csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy számtalanszor kiderült, hogy a női megfogalmazás mögött pasi volt...
Ez a 12centis pedig sokak számára ismerős, mint mindíg más a történet felépítése, de a lényeg a 12-es kuki.
Beteg dolog, hogy időről-időre előkerülsz ezzel a témával. Már régen nem az a gond, hogy kicsi a péniszed, hanem, hogy ez ennyire foglalkoztat, hogy képes vagy megkérdezni az exeid, hogy az "elődeidnek" mekkora volta? Márt itt úgy repültél volna, mint a távirat.
Valószínűleg a kisebb mérettel megáldott férfiak közül azok tudják ezt a problémát kiküszöbölni, akik nem indítanak róla hetente fórumot, neked maradt a siránkozás.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze?
- 2, 3 cm átmérőjű elég kielégítő látványra és érzésre?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?
- Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább?
- Volt már dolgotok olyan férfival, akinek nagyon hosszú kisujja volt? Akkora, mint a gyűrűs. Pl. a hosszú fülcimpájú emberek hiperérzékenyek.