Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább? (beszélgetés)
Pedig ezzel kínzod magad a leginkább. Ennél még az is jobb lenne, ha megadnád magad, és visszamennél. Persze hosszútávon csak még jobban kiszúrnál magaddal. De talán egy idő után kellően megutálnád azért, amit veled tesz, és könnyebben otthagynád. Persze ha jó játékos, és sokáig abban a hitben tud ringatni, hogy milyen különleges vagy neki, meg minden, akkor ez jó sokáig elhúzódik. Valószínűleg addig, hogy közben le is maradsz egy normális életről egy rendes pasi mellett, akinek te vagy az első.
Vagy húzhatod ezt az "elengedés" dolgot, és nyújthatod a szenvedésed ameddig csak tetszik, vagy ameddig végül tényleg visszaédesget.
De ha egy kicsit is becsülöd magad, akkor drasztikusan és végérvényesen véget vetsz ennek az egésznek. Persze, hogy nagyon fog fájni, de csak egy rövid ideig, és nem megy benne tönkre az életed. Ne arra gondolj, ami jó volt ebben a viszonyban, hanem arra, ami valójában történt, hogy ez az ember kihasznált téged, és olyan megalázó helyzetbe hozott, hogy úgy bánt veled, mint egy szégyellnivaló senkivel, aki annyira a legalja, hogy titkolni kell a világ elől.
Te is tudod, hogy ez nem fog menni. Mármint az, hogy ő elfogadja, mert neked így jó. Ha eldöntöd, hogy kiszállsz, legyél nagyon határozott és kemény, még ha nagyon fáj is.
Neki nagyon is kényelmes ez, neked a te életed legyen a legfontosabb. Ülj le vele, és mondd el neki pl. pont ezt, amit ebben a bejegyzésben írtál. Aztán mondd el neki, hogy a szíved szakad meg, de meg kell tenned magadért. És ha tényleg szeret, és fontos vagy neki, ne álljon az utadba.
Légy erős!
Azt hittem először tini vagy.
37 évesen hogy lehet ennyire naiv egy nő?
Ez a pasi soha nem fog téged tisztelni. Szerelmet, vagy gerjedelmet kaphattál de tiszteletet nem.
Anélkül pedig nincs normális kapcsolat. Erre gondolj ha elgyengülnél! Ettől egy nő többet érdemel. Szerintem.
„Azért írtam, hogy az elengedés "mindkettőnknek elfogadható legyen", mert úgy érzem, hogy ha ő nem fogadja el, akkor nem fogom tudni én sem lezárni, mert újra és újra megpróbálja visszacsinálni.”
- Libikókának igaza van, nekem is az szűrődik le abból amit írtál, hogy itt egy elég önző férfiról lehet szó, akinek jelenleg hatalma van feletted. Hiszen ha megértené, hogy neked ez már így nem pálya, kevés ami most van, de ő ennél nem tud többet adni, elfogadná a döntésed, nem akarna érzelmileg manipulálni és az üzengetésekkel rángatni.
Állj ellen, és tartsd az irányt bármi történjen is. Valószínűleg egy jódarabig megpróbál majd visszaédesgetni, hogy minden úgy legyen ahogy neki jó volt. Ezen szerintem nincs is mit elmagyarázni neki miért akarsz pontot tenni a végére, és nem is kell!! mert minden igazolási kísérlettel, csak azt igazolnád a számára, hogy mekkora érzelmi befolyással bír feletted. Te irányítod az életed, nem ő.
"A nehézség az, hogy nagyon erősen kötődöm lelkileg hozzá, mivel átvezetett egy nehéz élethelyzeten. Olyan Ő nekem mint egy kis biztonságos hely, ahol szeretve vagyok és megértenek. Innen kibújni nem olyan jó érzés..."
- Igen, ilyen a viszony. Egy boldogságsziget, ahova mindenki csak a jót viszi, amitől nagyon nehéz megválni, de ebben a helyzetben te már érzelmileg átléptél egy határt és minél előbb kilépsz belőle annál kevésbé fogsz sérülni.
Elvei vannak :D
Ez nagyon vicces, úgy nevelték ,hogy ne váljon el ,de szeretőt tarthat?? :D
Egyébként veregesd meg a vállad, hogy nem hagyod magad tovább alázni és lábtörlőnek használni.
Fura az ilyen,,szereti a feleségét,,szeret téged is,,,
Csak az a baj hogy nem eléggé.
A legjobban magát szereti.
Fura az első mondataid egyike,,"nem vagyok vállalva,titokban vagyok tartva"
Hát a szeretős lét gondolom ilyen.
Hogy engedd el?
Egyszerűen,,,ne keresd,,ne írj,ha keres ne válaszolj.
Tudom lélekben nem ilyen könnyű, de fizikailag így megy.
Az összes nős, szeretőző pasas előadja, hogy otthon nincs semmi intimitás, és ez a legritkább esetben igaz. Lehet, hogy a te embered kivétel, de kicsi az esélye.
Ismerősöm járt így: a pasi a "szexmentes" házasságában nemzett egy (újabb) gyereket. Ez úgy derült ki, hogy az ismerős kórházban dolgozott, és a feleség abban a kórházban szülte meg a gyereket.
Érdemes elgondolkodni rajta, hogy az érzelmi-intellektuális kötődés, amit említesz, valóban kölcsönös-e, és nem csak a szex kötődés-erősítő hatását tulajdonítod-e annak.
Idő...
Egy ilyen kapcsolat addig működik, ameddig mind a két fél ugyanazt akarja, ha már a másik elkezd többre vágyni és többet érezni fel kell ismerni, hogy ennek itt vége. Mivel nem veled tervezi a jövőjét, a saját önbecsülésed miatt is a legjobb vele teljesen megszakítani a kapcsolatot, csak így fog menni a továbblépés, de ha néha-néha még mindig felbukkan, írogat vagy te neki nem fog menni.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?
- Volt már dolgotok olyan férfival, akinek nagyon hosszú kisujja volt? Akkora, mint a gyűrűs. Pl. a hosszú fülcimpájú emberek hiperérzékenyek.