Lehet hogy az anyukád a testvéredet jobban szereti mint téged? (beszélgetős fórum)
Szerintem ezek a dolgok nem a testvéreken múlnak....hanem az édesanyán. :(
Egyke vagyok szoval engem szeret
Nem jobban, csak máshogy, másért. Plusz testvéröcsém lenne az egyik legutolsó ember a világon, akire féltékenykednék.
Ez sajnos Őt és Őket minősíti.
Nem méltóak hozzád!!!
Tavalyig jóban voltunk, kijöttek hozzánk egy hétre külföldre. Csakhogy elkezdett kririzálni minket mint szülőket, aztán meg a gyereket is. Ezt nem hagytam, azóta nem beszélünk. Hozzáteszem ő 4 évvel idősebb, nincs gyereke és szerinte oda kell verni a gyerek seggére ha nem jó. Tiszta anyám! Neki sokszor eljárt a keze, én viszont nem fogom ütni a gyerekemet. Sajnos ez van.
Azért ez elég szomorú :(
És a nővéred hogy viszonyúl hozzád?
Ez nálunk sincs másképp. Anyám lelépett nővéremmel együtt amikor 9 voltam. Maradtam apuval, de én jártam jobban! :-)
Egy darabig erőltettük a találkozást, de mivel csak nővéremről áradozik és a kisfiamat leszarja, így már jó ideje nem keresem. Amit adol, azt kapol!
Az én anyukám saját magát szereti csak jobban nálam...és a testvéremnél.paf-paf
Nálunk is a legkisebb húgom a nyerő. Mindent ő kapott, szeretetet, anyagiakat, stb.
Még be sem töltötte a 18-at saját házat épített neki anyu, (részben az én pénzemből...)
Neki egy ft-ja sem volt benne. A mai napig együtt laknak, anyu még el is tartja őt, pedig a húgom már 29 éves!!
Folytassam?
Kizárólag engem szeret legjobban...egyke vagyok :-)
Nekem 2 kislányom van, és egyformán szeretem őket. De ha belegondolok, a nagyobbik érezheti, hogy nem szeretem,(sőt néha mondja is) mert a pici még csak fél éves, vele sokkal többet kell foglalkozni. De ettől ez még nem igaz! Imádom mindkettőt, egyformán.
Szerintem feltétel nélkül,maximálisan szereti egy szülő a gyermekét.Egyformán akárhány gyermeke van.
Igen , ez mindeg gyanus az embernek :)
Anyánk egyformán szeretett mindannyiunkat, apánk egyikünket sem, egész kiegyensúlyozott viszonyok voltak.
Nálunk nem lehet senkit hozzá hasonlítani ő az isten .Ha elvágja az újját szaladnak ragasztani, de ha én levágom akkor pusztuljak el mert bamba voltam
mi is 5-en vagyunk tesók és sajnos én rajtam csattant az ostor ha az apróbbak valami rosszat csináltak
én remélem hogy anyu jobban szereti a húgom mint engem, mert megérdemli nagyon ügyes és okos lány
Mi 5 vagyunk tesók, de a nővérem az első gyerek aztán minden róla szó
1000%
Tesóm 21 évesen férjhez ment, kapott egy egész telket, amire ráépültek egy másik telek árából. Én még csak nem is tudok gyűjtögetni a fizetésemből, mert be kell szállnom mindenbe. Hozzáteszem, tesómnak nem kellett, ő elköltött mindent, egy fillérje sincs benn a saját házában. Én meg arra gyűjtenék, csak nem hagyják(22 éves vagyok)
Mi hárman vagyunk tesók, de sosem éreztem, hogy a szüleink bármelyikünket is jobban szeretnék.
Nálunk szerintem anyum a fiatalabb báttyámat szereti jobban, márha lehet különbséget tenni. Az idősebb tesóm és én mindig is önellátóbbak voltunk, míg a középső gyermek mindig is kényeztette magát. :))) Még a mai napig is. :))) Viszont apukámnak én vagyok a szeme-fénye, egyetlen kislánya. :)))))))
Az én anyám már 11 éves koromban meghalt,ezért a tesómmal úgy nőttünk fel,hogy nem élvezhettük az anyai szeretetet.
Ezen én is sokszor elgondolkodtam már!
De az én tesóm autista, vele van anya már 17 éve egyedül!
További ajánlott fórumok: