Más is van úgy, hogy jobban szereti az állatokat, mint az embereket? (beszélgetős fórum)
Nem.
Pedig szeretem az állatokat. De nem jobban, mint az embereket.
Szerintem aki egy állatot jobban szeret, mint az embereket, az az ember borzasztó csalódásokon, esetleg bántalmazásokon, megaláztatásokon ment keresztül. Nagyon megkeseredett embernek kell lennie annak, aki egy állatot jobban szeret egy embernél.Én így gondolom.
Mert lehet szeretni egy állatot (nekünk kutyánk van), de soha nem léphet a szeretteim elé.
szerintem nem gyakori eset,mi vagyunk kevesebben
de én is imádom az állatokat,több örömömet leltem mindig is bennük,mint az emberekben.
Ha ez betegség,akkor felvállalom,beteg vagyok :) ;)
Ez így túl általános.
Milyenek emberek? Az összes, beleértve a szeretteimet is? Állatok. Milyen állatok? Az én és családom állatkái csak vagy állatok az undorító kullancsok, poloskák és egyéb "haszontalanságok"?
Vannak cicusaim, nyilván az ő sorsuk jobban érdekel, mint egy vadidegen emberé. De egy vadidegen macska és egy vadidegen ember vonatkozasában ez már nem ilyen egyértelmű.
Ja értem, de itt nincs olyan ember. Rettenetes ez a téma egyébként. :(
Szerintem ne nagyon linkelgess be ilyet, mert törölni fogják, tök jogosan.
Ez a kezelendő kategória. (Gondolom pszichiátrián.)
Csupán azt jegyeztem meg, h vannak olyan emberek is, akik vonzódnak az állatokhoz, igen, szexuális érzelmekkel, és igen, azoknak baj van a fejükben.
Sok példa van rá.
Itt egy másik. [link]
Ha jól értelek, Te a beteges vonzódást a FI és még sok más ember által érzett nagy szeretet egyik alformájának tekintetted?
Az tuti beteg dolog. Patológiás. Én nem tenném ugyanabba a pixisbe, mint azt, aki érzelmileg bír kötődni, pl. barátként, családtagként tekinteni egy állatra.
Mi most félrekommunikálunk?
Vagy mi történik?
Szerintem valami zavar van a rendszerben.
Nem kell se terelni, se hülyének nézni. Tisztában vagyok azzal, mit jelent, amit írtál.
Amit egyébként valamelyikőnknek címeztél.
Nézd, nekem cicám sosem volt, nincs velük nagy tapasztalatom, maximum vendégségben. Őket is kedvelem.
Kutyás vagyok, odafigyelést, türelmet igényel, de jól kommunikálnak, majdhogynem megszólalnak, ha az ember erre fogékony.
Mással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a saját esetemben a nyakamat rá, hogy ugyanezt érezném.
A szülői, és pártól kapott szeretetet nyilván nem tudja pótolni, de nem ez a cél, sose volt. Almát körtével. PErsze, hogy máshogy szeretsz egy négylábút. Én azt érzem, hogy ez a szeretet nálam hatalmas mértékűre tud nőni, pedig van családom, és nagybetűs igaz barátaim is.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Akik nem szeretik az állatokat
- Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!!
- Más is az egyszerű embereket szereti?
- Öregszem: már jobban szeretem a növényeket, mint az embereket 😜
- Jobban szeretem az állatokat, mint az embereket.