Lehet hatékonyan nyelvet tanulni skype-on keresztül, vagy más hasonló módon? (tudásbázis)
Én egy hírlevélből értesültem, és a könyvek meg a hanganyagok letöltésének az ára benne van a tanfolyam árában.
Nemrég kezdett ez a nyelvtanári vállalkozás, egy másik angol tanfolyam hírlevele révén jelentkeztem az épp induló tanfolyamra.
Nem látni a honlapon sem azt, hogy mikor indul tanfolyam, sem azt, hogy mennyibe kerül.
A könyvek elég drágák, 8-9 ezer forint/db, ahogy látom. Viszont van sok ingyenes video.
Olyannal nincs tapasztalatom. De gondolom, drágább. Hogy többen vagyunk egy órán, nem hátráltat, mert a 6 fős csoportban sosincs ott mindenki, ez mégis a legolcsóbb változat. Az óráról videó készül, a tanár elküldi a linket mindenkinek, vissza lehet nézni, lehet ismételni.
Két részletben fizetünk 37 ezret, 2 hónapos a tanfolyam. Heti 4 darab 60 perces óra. Ha jól számolom, 8 hét alatt 32 óránk van, nincs egészen 1500 Ft egy óra... A tananyag hatalmas, letölthető, több kötet, sok hanganyag.
Nemrég indult a tanfolyam, heti 2x 2 ór anyanyelvi tanárral, sok letölthető és kiváló anyaggal, hanganyag is van benne.
Nem tudom, mikor indul újabb tanfolyam, de nem drága és hatékony.
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Hogyan lehet idegen nyelvet hatékonyan és eredményesen megtanulni?