Lehet érezni a megtermékenyített petesejt vándorlását a méh felé? (tudásbázis)
a kiírt szavazásodnál mi a kérdés?
mert azt nem írtál.
A doki annyit mondott neki hogy lehetséges a terhesség de még nem lát semmit mert korai, 2 hét múlva menjen vissza.
Nos, ha tényleg sikerült neki én is lepetézek :D
:DD
Furcsa barataid vannak. Es tenyleg ne tunj el, en is kivancsi vagyok a fejlemenyekre :) Tiszta szappanopera, komolyan :D
Lányok ma beszéltem vele és muszáj leírnom:
29 napos ciklusai vannak együtt voltak a pasijával 6-8-11-13-15 napon és most tart valahol a 22-23 napnál nem tudom pontosan... ma már nőgyógyászhoz ment hogy megállapítsa a doki a terhességet...
Szerintem kicsit zakkant lett és nem tudtam lebeszélni sehogy sem róla hogy ez még korai. Azt mondta folyamatosan olyan érzése van mint peteéréskor...és hogy már akkor a beágyazódás tehát látnia kell a dokinak...
Ha sohaa többet nem beszélek vele, gonosz vagyok???
Nem tűntem el, de most mit írhatnék... feltettem egy baromi vicces kérdést és olvasom a reakciókat.
:D
:D Kotekszik a banat. Nincs nekem ahhoz kedvem :p
A forumindito viszont jol eltunt. Annyira birom az ilyet :)
Az ovulaciot ne keverd bele, mert nem ez volt a kerdes. Tovabba, ha valaki erzi azt a minimalis perisztaltikat, amit a petevezetek produkal, az mar nagy baj, mert aligha erezheto, hacsak nincs valamilyen gyulladas a hasuregben, ami miatt ennyire erzekeny (autoimmun, miegyeb).
Legyen igazad felolem, bar en kizartnak tartom, hogy valaki meg tudja kulonboztetni a megtermekenyitett petesejt vandorlasat a nem megtermekenyitettol.
Miert, a beleid perisztaltikajat erzed? A nap 24 orajaban? Vicces is lenne :D Pedig sokkal nagyobb az atmerojuk, mint a petevezeteke.
Beagyazodast erezni, intuitivan tudni, hogy terhes vagy mas teszta, nem ez volt a kerdes.
Persze biztosan vannak olyan csodas nok, akik a testuk minden csucskebe novesztettek erzoidegeket ;)
:DDD
Nagy az Isten allatkertje ;9
További ajánlott fórumok:
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Mit gondoltok a mesterséges megtermékenyítésről?
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?
- Mesterséges megtermékenyítés
- A cirkuszosok gyerekei hogy járnak iskolába, óvódába? A szinte egész éves vándorlás miatt kérdezem.
- Mesterséges megtermékenyítés 40 év felett