Lehet ebből baj, mit tegyek? (tudásbázis)
Hagyd ki a sexet az eletedböl.
Abbol nem lehet baj, se gummi, se viz nem kell hozzä.
Minden okoskodás nélkül, de ti mindig utána ellenőrzitek az óvszert, ha már ennyire parázol?
Egyébként ha nem volt lukas, akkor mi a "para" oka?
Nem teljesen alaptalan a félelmed, egyik ismerős tanulóként azzal szórakozott, hogy gombostűvel kiszurkálta a kotonokat.
De ne aggódj, most nálad ilyen veszély nem fenyeget.
Esetleg síkosító is lehet, ha használtok.
Hüvelyváladék.
Ha nem eresztett, felesleges egy hormonbombával támadni a szervezetet.
Szívesen.
Tévedés! A kérdés Téged minősített...
Lehet "tudatlannak" lenni, de ez messze túlmutat azon.
Ha meg is történt, tuti még a szomszéd macskájának se mondanám el, nem egy fórumon 🤦♀️😅
Az orälis örömszerzes elönyei....
1, nem kell utäna a gumiba vizet engdni...
Azért engedünk aktus után bele vizet hogy megnézzük nem e szivárog, nem e lyukas :)
Utolag annyit er mint halottnak a csok...
Én tényleg nem értem miért nem lehet elhinni. Normálisan fogalmaztam meg, azt is leírtam, hogy bepánikoltam, stb.
Nem tudom, hogyan bebizonyítani hogy ez igaz, de az is kicsit felszínes hogy itt kell magyarázkodnom😅
Ez történt, őszintén beszélek, és köszönöm annak aki normálisan válaszolt, akármilyen véleménye is van. :)
Felesleges! Főleg mert nem is adnak nőgyógyászati vizsgálat nélkül.
Szívesen! 😅
Ez a vasárnapi kamu fórum?
Ha még sem, akkor nyugi, felesleges a hormon tbl.
Már miért lenne az?
Azért engedünk aktus után bele vizet hogy megnézzük nem e szivárog, nem e lyukas :)
További ajánlott fórumok:
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek? Hogy lehet ezt elfogadni, magamon?
- Mit tegyek, ha büdös a munkatársam? Nem biztos, hogy a fürdés hiánya miatt, lehet, hogy alapszag!
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Nem lehet már gyerekem, de ő szeretne, mit tegyek?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!