Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lehet ebből baj, mit tegyek? fórum

Lehet ebből baj, mit tegyek? (tudásbázis)

1 2
szept. 30. 08:40
Valószínűleg csak hüvelyváladék. He esetleg mégsem, akkor sem túl nagy az esélye annak, hogy ennyitől teherbe esel. Ha a hímivarsejt nem célirányosan jut be, akkor kicsi az esélye, hogy eltalál a célba. Egyáltalán mostanság van peteérésed? Ha ennyire félsz a teherbeeséstől, akkor inkább tényleg tartózkodnod kellene a nemi élettől. Ugyanis 100%-os módszer nincsen. De mivel azt nehéz megállni, tájékozódj kiegészítő megoldások terén. Vannak módszerek, amikkel az óvszer használata mellett még biztonságosabbá tudjátok tenni az együttléteket. A tájékozódás valóban nagyon fontos dolog a témában.
szept. 29. 21:24

Hagyd ki a sexet az eletedböl.

Abbol nem lehet baj, se gummi, se viz nem kell hozzä.

35. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 20:59

Minden okoskodás nélkül, de ti mindig utána ellenőrzitek az óvszert, ha már ennyire parázol?

Egyébként ha nem volt lukas, akkor mi a "para" oka?

34. Kacsahercegno (válaszként erre: 33. - Enissa)
szept. 29. 19:11
Szerintem ha ki van szúrva, akkor használat közben széthasad. Annyira vékony az az anyag, hogyha megsérül valahol, akkor már nem marad egyben.
33. Enissa (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 19:01

Nem teljesen alaptalan a félelmed, egyik ismerős tanulóként azzal szórakozott, hogy gombostűvel kiszurkálta a kotonokat.

De ne aggódj, most nálad ilyen veszély nem fenyeget.

Esetleg síkosító is lehet, ha használtok.

32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Panna.33)
szept. 29. 18:55
Köszönöm a választ!
szept. 29. 18:53

Hüvelyváladék.

Ha nem eresztett, felesleges egy hormonbombával támadni a szervezetet.

Szívesen.

Húha valaki csak nem bírja ki🤣
29. 55Judit (válaszként erre: 27. - Pulcsis)
Nyomás! 😉
szept. 29. 18:52
Legközelebb kóstold meg, az íze alapján el tudod majd dönteni 😅🤣🤣🤣
szept. 29. 18:49
Mert őszintén, milyen gravitáció kellene ahhoz, hogy egy nem lyukas gumiból kívülre kerüljön a cucc 🤦‍♀️🤣🤣🤣
szept. 29. 18:49
Akkor megkaptad a választ, mi a probléma? Szerintem magadból csinálsz viccet, és az a baj, hogy fel sem fogod, hogy miért. De az is lehet, hogy mi vagyunk a balgák, hogy beugrunk egy-egy ilyen kamu fórumtémának.
szept. 29. 18:47
Engem komolyan érdekel, mit csináltok vele előtte.
24. Pulcsis (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 18:45

Tévedés! A kérdés Téged minősített...

Lehet "tudatlannak" lenni, de ez messze túlmutat azon.

Ha meg is történt, tuti még a szomszéd macskájának se mondanám el, nem egy fórumon 🤦‍♀️😅

szept. 29. 18:34
Látom, sokaknak vicces kedvük van, amivel semmi probléma nincs, csupán hogy én nem csináltam senkiből viccet illetve én más kérdése alá csak normális választ adok. Kérdezni nem bűn, még ha tudatlan is az ember, a válaszadók meg csak saját magukat minősítik. Érdekes, volt akinek nem esett nehezére normális választ adni, nem fájt neki, még csak nem is halt bele. :)
22. 55Judit (válaszként erre: 20. - Kacsahercegno)
szept. 29. 18:27
Biztos felfújják.🤣
szept. 29. 18:24

Az orälis örömszerzes elönyei....

1, nem kell utäna a gumiba vizet engdni...

20. Kacsahercegno (válaszként erre: 19. - Kacsahercegno)
szept. 29. 18:20
Mert előtte mit csináltok vele...?
szept. 29. 18:19
Utána IS?
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Hansika)
szept. 29. 18:15
Nyilván, ezzel tisztában vagyok. De legalább ha megnézzük utána IS, akkor legalább tudunk következő lépéseket tenni.
17. Hansika (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 18:13

Azért engedünk aktus után bele vizet hogy megnézzük nem e szivárog, nem e lyukas :)

Utolag annyit er mint halottnak a csok...

szept. 29. 18:03
Oké, köszönöm a véleményed :)
szept. 29. 17:56
Neked inkább egy alapvető szexuális felvilágosításra lenne szükséged, mint az esemény utáni tablettára.
szept. 29. 17:46

Én tényleg nem értem miért nem lehet elhinni. Normálisan fogalmaztam meg, azt is leírtam, hogy bepánikoltam, stb.

Nem tudom, hogyan bebizonyítani hogy ez igaz, de az is kicsit felszínes hogy itt kell magyarázkodnom😅

Ez történt, őszintén beszélek, és köszönöm annak aki normálisan válaszolt, akármilyen véleménye is van. :)

13. birebora (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 17:35
"nem e" ?!
szept. 29. 17:31
Nem tudom hány éves, szoktál e masztizni, ismered e a tested de tuti nem.
szept. 29. 17:27
Ne fokozd a fokozhatatlant. Hidd el, jobban jársz, ha csendben vagy. Belemehetnék, hogy miért kamu amit írtál, de nem teszem. Tisztában vagy vele te is.
10. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 17:25

Felesleges! Főleg mert nem is adnak nőgyógyászati vizsgálat nélkül.

Szívesen! 😅

9. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 17:22

Ez a vasárnapi kamu fórum?

Ha még sem, akkor nyugi, felesleges a hormon tbl.

szept. 29. 17:22

Már miért lenne az?

Azért engedünk aktus után bele vizet hogy megnézzük nem e szivárog, nem e lyukas :)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook