Nem lehet már gyerekem, de ő szeretne, mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Az a sok ha... Mi lett volna ha...
Bízd a sorsra. Legyél boldog amíg megadatik, aztán a párod majd eldönti, lemond a saját babáról, vagy keres valami lehetőséget erre, veled együtt. Van egy-két alternatíva.
Magadat egy percig se okold!
"korábban is gondolhatott volna rá, hogy esetleg feltámad benne később ez a vágy."
Ne viccelj! Mégis hogy gondolhatna valaki arra, hogy évekkel később vajon mire fog vágyni? :DDDD
A pasik mind görények - tudom... ;) De mit gondoljunk arról a nőről, aki az oltár előtt őszintén azt mondja, hogy ásó, kapa, nagyharang, tíz év múlva meg elválik? Mert egyszer csak rájön, hogy nem bírja már elviselni a szuszogását sem?
Nem, nem támadlak, csak írtam valamit:)
Szerintem hasonló, és teljesen érthető, ha valakinek megváltozik az elképzelése, hiszen emberek vagyunk. Épp ezért nem hordhatjuk le az illetőt, azért, mert két év elteltével, már nem úgy gondolja a jövőjét. Itt a hoxán rengetegen vannak akik gyereket szeretnének és nehezen jön össze, vagy sajnos nem is. Ha egy nővel tudunk azonosulni ebben a témában, akkor egy férfival miért nem? Neki is annyira fontos, mint egy nőnek, nem?
Na, nem lényeg....
Nem tudom, miért támadsz.
Nagy különbség van a nem akar és a nem tud között.
És ha fordított helyzet lenne? Akkor is úgy éreznéd, hogy számon kérnek valamit rajtad?
Ismerek egy párt, a házasság kötésükkor a nő 30 éves volt a férfi 40 és a férfinak volt már egy szinte felnőtt gyereke és elmondta, hogy ő már nem akar gyereket. A nő hozzáment, gondolom arra számított, hogy meggondolja majd magát a pasi. Hát nem így történt, és elváltak, mert a nőben feltámadt a vágy a gyerek után, de a pasi nem akart.
Gondolom, ez esetben is a pasi a rossz, ugye? Annak ellenére, hogy elmondta már a kezdetekkor, hogy ő nem akar gyereket, hm?
Leültünk, felvázoltam neki a négy lehetséges utat.
Elmondtam, hogy a döntést neki kell meghoznia.
Nem fogom siettetni. Ha még 10 évet gondolkozik, akkor annyit.
(Jelenlegi statisztikák szerint a párok több mint fele szétválik 10 éven belül.)
Addig is kiélvezek minden egyes percet, amit vele lehetek.
Sajnos nekem is ez jutott eszembe.
Ha tényleg nagyon piszkálja ez a gyerek-téma, akkor találni fog rá megoldást, egy olyan nőt, aki szülhet neki.
Mert az emberek ezen része szeret szemétkedni.
Ez olyan " na én már révbe értem, megvan mindenem, te hogyhogy nem igyekszel? Telik az időd anyukám!"
Én tudom csak, hány embert szerettem volna felrúgni a Holdra ezért...
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Nagyon szeretnék egy édesapát, mit tegyek?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Reggelre hónaljig pisis a 7 hónapos gyerekem! Pelenkázási tippeket szeretnék.
- Mellkisebbítő műtétet szeretnék, 2 pici gyerekem van. Mire számítsak műtét után, mennyire fogom tudni ellátni a családot vagy meddig nem?