Nagyon szeretnék egy édesapát, mit tegyek? (beszélgetős fórum)
én mit kapok apuuuu?
csokit?
Na persze má!
Kutyi nincs,tesó van?
Én leléptem! :D
Ilyet,ni!
Fú,azt nem szeretem.
Meg az ízeltlábúakat se.
Iszonyom van tőlük,képes vagyok az embert az éjszaka közepén felébreszteni,mert nekem pisilni kell,és a fürdőben van egy pók...
Egyik reggel felültem az ágyban,és ott figyelt a parkettán egy hőscincér.
Na akkor majdnem meghaltam.
Mikor kapok már kiskutyááát?Már nagyon hiányzik.
Olyan világos barnát kérek,fehér mellkassal és mancsokkal.Biztos tudod milyen:) Meg a pofiján is van fehér.De az se baj ha nem ilyen színű =)
Farkasok is vannak,ugye?
Őket jobban szeretem :)
Két éve pont mikor ott jártam a Medveotthonban, olyan volt mintha a mackók beviagráztak volna:)
Egy ismerősöm volt akkor séf az étteremben és hideg sör mellett merengtünk azon, hogy mennyivel egyszerűbb dolguk van a málnapusztítóknak ha párzásról van szó.
Ja,egyébként még a Medveparkba szeretnék menni :)
Csak mondom,hogy tudjál tervezni :D
O.o
:D
Király. Akkor mehetünk a Vidámparkba, míg de ringlispielezel én felülök a szellemvasútra.
Kifelé jövet bizosan kapok tőlük állásajánlatot:)
Ha más nem a berendezőtől, aki beajánl valami producer spanjának és egy héten belül valamelyik színművészeti jelmeztervező és maszkmester tanszéken engem fognak szemléltető eszközként mutogatni a gyakornokoknak.
:(
Hol az Apu?
:'(
Ja,téged is csak a kicsi érdekel?:SS
Hát látod, nem tolonganak érte.
Még a potenciális is meglépett. :DDD
Csak a kistesót eddig ...
Mi még árvák vagyunk:/
Ja, ha így, akkor meg is dumáljuk a tesóimmal, hogy elüldözzük Józsit!:D
Apunak meg maradnak csak a gyerekek:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Nagyon sok diétát probáltam de sikertelenül. Folyamatosan éhes vagyok, mit tegyek?
- Nagyon szeretnek, de nem tudom "kezelni"! Mit tegyek?
- Facebookon semmit nem tudok megosztani, mert megosztásnál nagyon vibrál a kép és eltűnik, amit meg szeretnék osztani, mit tegyek?