Lehet-e veszélyes a kisbabámra, ha én ajak-herpeszes vagyok? El kaphatja-e? (tudásbázis)
Szüléskor úgy hallottam, fennállhat a fertőzés veszélye, ha éppen aktív a herpes.Állítólag a szülészek ilyenkor császármettszést javasolnak, nehogy a baba fertöződjön.
A vírus megfertőzheti a baba szaruhártyáját, és az súlyos következményekkel járhat.Szerintem kérdezd meg a szülészorvosodat erről.
A második hozzászólásomban próbáltam segíteni,hogy lehet ezt a vírust kiírtani belsőleg.
Ha elmész egy bőrgyógyászhoz, de lehet hogy a háziorvod is megoldja. Ez már megszüntethető, igaz elég költséges, és nagyon jól kell kiszámolni a gyógyszer adagját, és mennyi ideig szedd, ill. szüneteltesd, majd ujabb kúra tünet nélkül is.Persze ez már szakember dolga! Így tuti a siker!
Itt vagyok, bocsi, hogy nem válaszoltam, de nem volt időm mostanában gép előtt ülni, utólag olvasok vissza és most látom a hozzászólasokat!
Szerencsére nem lett a babám herpeszes, de nagyon ügyelek rá, hogy semmi olyan ne érintkezzen vele, ami fertőzött lehet!
Nem tudom, hogy hordozó-e, ha igen, akkor szegényt egész életében végig kíséri!
Nekem 10 éves korom óta van, egy balatoni úttörőtáborban "szereztem" sajnos!
Nem tudok tőle megszabadulni. Nálam nem vált be sem a tapasz, sem a krémek, sem gyógynövények, sem a méz! Sajnos nincs több tippem!
Igen a herpesz fertőző!
Most ne puszilgatsd, ne érintkezzen a szád semmilyen olyan dologgal ami az ő szájacskájához érhet. Gyógyszertárban nagyon jó vény nélkül kapható kenőcsk vannak. PL. Herpesil, Hevizos...
Használj külön törölközőt a szád törlésénél, jó a kozmetiaki papríkendő is.Önmagad s védd mert az ajkad másik részére is átviheted. Ne piszkáld!!!!
Ha nagy mértékű a herpeszed, vagy nehezen múlik, de gyakran visszatér, akkor nem elég a külső therápia, fordulj háziorvosodhoz, mert úgymond gyökeresen kell akkor a benned lévő herpesz vírusát kiölni . Erre van gyógyszer egyik leg beváltabb a Telvirán. DE ez már csak súlyosabb,gyakran visszatérő esetekben válik érdemben fontossá!!!! Addig is a kenőcs mellé szedhetsz egy kis B- vitamint ,( Ezt is tudnak a gyógyszertárban vény nálkül adni) plusszba, a táplálékkal természetes úton bevitt mellé. Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Szerintetek veszélyes altatásban szülni?
- Golden Retriever is lehet veszelyes!
- Mennyi a veszélyesen magas vércukor érték a terhesség elején?
- Ma este a vérnoymásom felugrott 140/130-ra...nagyon veszélyes?