Lehet-e a menzeszt elcsúsztatni kb. 1 héttel? Hogyan? (tudásbázis)
Én is a citromot javaslom; a bizonyos időpont előtt legalább 2 hétig reggelente 2 citrom levét idd meg. Ettől biztosan nem lesz semmi mellékhatás, pár nap csúszást eredményez.
citromlé nekem is bevált,de csak az igazi citromból facsart,és elég sok mennyiségben.Késett tőle 4 napot:)
Azért a tamponnal is óvatosan! Én összeszedtem vele egy fertőzést vízben...
Upsz! 15 évesen tényleg ne hormonnal! Bocs, nem figyeltem a korodat.
A Te korodban szerintem nem nagyon kellene még mesit tologatni gyógyszerrel,amúgy sem az de ennyi idősen pláne.A tampon teljesen higénikus és még a komfortéreted is jobb vele mint betéttel,annyi a lényeg hogy ha kijössz a vízből cseréld ki.
egyszer én is szedtem késeltetőt...de nagyon felborította a hormonháztartásomat... nehezen állt helyre
Szia!
Én 2 hete mentem ezzel kérdéssel a dokimhoz.
Nem szedek fog.gátlót. de felírt egy receptet és elmondta, hogy a menstruáció napjától számított 11-12. napon kezdjem el szedni és garantáltan elcsúszik így 1 hetet.
Ha megkérdezed a dokidat, biztosan tud mondani Neked is valamit. Gondolom, ha szedsz gyógyszert, akkor másképp kell rajta variálni.
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor azzal. Egyébként pedig a tampon - megfelelő - használata teljesen higiénikus (és kényelmesebb is).
Hogyan tudok tolni a mensin pár napot?Úgy néz ki, pont egy aquaparkos osztálykiránduláson fog megjönni, a tampont nem érzem túl higiénikusnak.
lehet, szeded tovább a fogamzásgátlót, és egy héttel később hagyod abba, de nem éri meg bezavarni.
nőgyogyász, tud ebben segiteni, van gyógyszer is, és inekció is, de csak nőgyógyásztól fogadd el.
ebben ő a szakember
szerintem nem és nem is érdemes ilyet csinálni! megbolygatja az ember a szervezetét!
Nem emlékszel a bogyó nevére?...:/
És utána nem volt semmi gondod? (Barnás-cuccra gondolok)
Nem volt összevissza a mensid??
Köszike Mindenkinek!!! :)
Akkor mindenképp irány a nődoki :( semmi kedvem...
Szia! Nekem az egyik ismerősöm azt szokta csinálni ilyen esetekben, hogy már pár nappal azelőtt mielőtt meg kéne jönnie, rengeteg citromlét iszik. Ezzel késleltetni tudja 1 héttel is! És ez mégsem gyógyszer! Bár számomra ez elég fura, de már többektől is hallottam ezt a módszert.
Szia!:)
Én kaptam már nődokitól kétszer vmi bogyót,amitől elmaradt,így nem kellett ezzel szerencsétlenkednem a nyaraláson.
El lehet csúsztatni, mindenképp a nőgyógyászoddal beszéld meg, hogy időben tudj lépni. Már én is voltam így nyaraláskor.
Szerintem beszéld meg orvossal. Biztos, hogy megéri beleavatkozni egyébként? Gondold végig, mert ez nem vicc.
Ha nem szedsz,akkor is el lehet....nőgyógyász tud valami bogyót felírni,ami kifejezetten ilyenre van.Ezt itt hoxán is olvastam,meg femina.hu-n van egy nőgyógyász rovata és ott is többször kérdezték már ezt :-)
Szedd a fogamzásgátlót egy héttel tovább!
Szerintem ne hagyd abba előbb!
inkább hozd meg előtte,az kevésbé rossz. hagyd abba a tabit 4 nappal előbb
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor tovább kell szedni folyamatosan még egy hónapig szünet nélkül.
ha szedsz fogamzásgátlót akkor igen...
de az orvos utasítása szerint!
Ha szedsz fogamzás gátlót,akkor annak a tájékoztatójában benne van,igaz nem túl egészséges játszani a hormonokkal.
A párom megajándékozott 1 hetes Hévízi wellness-sel. Sajnos pont akkor jönne meg a Menzesem. hogyan tudnám elcsúsztatni 1 héttel?
Írjatok!!!
További ajánlott fórumok: