A menzesztől felpuffadt hassal mit lehet tenni? (tudásbázis)
Tényleg!! Mit is lehet??
Nekem erre idestova harmincvalahány év alatt még nem sikerült rájönnöm!!
Semmit,majd elmúlik a menszesszel.
Én az ilyen napokon nem szoktam strandra menni,még tamponnal sem.
Kimondottan csak a látvány zavar, vagy érzel is valami kellemetlenséget?
Mert ha amiatt van felpuffadva egy kicsit, hogy ilyenkor az ember emésztése nem olyan, mint normál állapotban, akkor arra kiváló az édeskömény tea.
Húzd be a hasad, és vegyél fel egyrészes fürdőrucit! Meg sokat legyél vizbe, és akkor nem látszik!
Vagy köss egy divatos vékony kendőt a csipődre, az még szexi is!
Én meg örülök neki, ha felpuffadok.:)) Akkor nem látszom olyan soványnak.:))
Ha zavar, akkor ne strandra menj, hanem kirándulni.
Ez a fejedben dől el, tanácsolhat itt bárki, bármit. :)
Ha foglalkozol vele, akkor úgyis zavarni fog, de én az ellenkezőjét tenném. :)
Nekem az idén a "női bajom" a Kedvesemmel együtt töltendő első évfordulós hétvégénket tette volna tönkre, ha hagytam volna, de nem hagytam. :)))
Fel a fejjel!
Ha nagyon-nagyon zavar, próbáld ki, milyen ha egy starndkendőt kötsz magadra.
Egyébként meg ne nagyon stresszeld magad miatta.
ugyanazt ajanlom mind editke...szerintem a belso elfogadas, es megelegedes kinezettedel magaddal..sokkalta szebb kepet csalogat elo. mind allandoan a felpufadt hasaddal foglalkozni
a fiuk nem csaka jotestunket, nezik de sokszor jobban tetszik a humoros optimista lany, mind egy bombazo de onsanyargato
További ajánlott fórumok:
- Beteg macska - felfújódott hassal, mit lehet ezzel tenni?
- Miután tejet iszok, a hasam nagyon felpuffad, és kicsit fájni is kezd a gyomrom.Mitől lehet?
- Ha eszek egy keveset, felpuffadok és teltségérzetem lesz, mitől lehet ez?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- Peteéréskor több napig tartó nyálkás folyás, aztán erős petefészek görcsöt követően vérpaca a nyálkában, és felpuffadt has. Mi lehet ez?
- Egy hete nem tudok normálisan enni, attól a picitől, amit eszek felpuffadok, mitől lehet?