Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul? (tudásbázis)
Próbáld ki a Neurosan nevű port. Kapható a patikában és DM-ben is. Kb. 1200 ft 1 havi adag. Nekem nagyon bevált!!! Előszőr kúraszerűen használtam, majd egyre kevesebb kellett. Most már 1 doboz 1-2 évig is elég. A dobozon van a használati utasítás. Jobbulást!
Oetsy
Remélem, megtalálod ilyen gyorsan tényleg az okát :)
Főleg, ha nyerset eszel próbáld ne túl későn enni, mert az elégséges emésztéséhez idő kell. Próbáld a 6ot tartani, de mindenképp legyen min. 3 óra alvás előtt.
Írj, hogy miként reagáltál ;)
Az a helyzet, hogy ilyen papaszokat tényleg sok minden okozhat.
Ennek a megítéléséhez le kellene írnod, hogy pontosan mit fogyasztottál a napokban, hogy amióta tart ez a panasz eszel-e valami új élelmiszert? Aztán az is lényeges, hogy az étel elfogyasztása nem esett-e késő esti időpontra. A folyadékbevitel elég volt-e, mert ha nem továbbítódik a belekben megfelelő ütemben, akkor erjedés indulhat be. Észrevetted-e, hogy az emésztésed lelassunt? Az étlezések rendszeres időben történtek, vagy összevissza? A menstuációd nem jelentkezik/jelentkezett ezekben a napokban? Volt-e más máskor ilyen panaszod?
A mozgással kapcsolatban az a legfontosabb, hogy csináld, bármilyen formájáról is van szó. Ha akár csak egy órát sétálsz minden nap, az is megteszi. Én nemrég rátaltam a neten egy Aviva módszer megnevezéssel fellelhető tornát, amit leginkább nőgyógyászati panaszok orvoslására ajánlanak, de a lényege, hogy a belső szervek vérellátását javítja. Még nem próbáltam, de fórumokon is utána néztem mit írnak róla. Hatásosnak tartják, de egy kis bökkenő, hogy nem minden városban van oktatnak ilyet, a könyvről meg írták, hogy kicsit pontatln, de ha az ember kitartó, megtanulhatja belőle.
A jógáról tapasztalatból tudom, hogy nagyon jól segíti a keringést. Ennek sok alfaja van, nem tudom, hogy én melyikre járok. Azt választottam, ami a városban az én időbeosztásomnak megfelel :)
Szerintem jól teszed, ha nem egyből tablettát keresel :)
diéta kell mindenképp,kerülni a fehér lisztet,meg a fehér cukrot azok nagyon puffasztanak.
Nekem is volt régebben ilyen gondom sok más kíséretében :-)
Szedtem egy fajta béltisztító kapszulát,nekem nagyon sokat segített.És odafigyeltem mit eszek.Sok rostban gazadag ételt(teljes kiőrlésű vagy rozsos magvas barna kenyér,pékárú)sok gyümölcs és zöldség.Minden panaszom elmúlt.
Ha gondolod megírom annak a tablettának a nevét ha érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- Van állítólag a bio boltokban egy 'nyugtató' tabletta, természetes alapanyagokkal, de mégsem gyógyszer. Nem tudja valaki a nevét? Köszi
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Természetes gyógymódok, avagy gyógyuljunk természetesen, gyógyszerek nélkül