Egy hete nem tudok normálisan enni, attól a picitől, amit eszek felpuffadok, mitől lehet? (tudásbázis)
4. sacc01
2013. jún. 15. 12:43
nem :)
3. Noorah
2013. jún. 15. 12:42
Csak a magam múltbéli példájából kiindulva kérdezem: nem szedsze fogamzásgátlót?
2. sacc01
2013. jún. 15. 12:09
18 eves lany vagyok.
Mult szombat ota nincs etvagyam,akkor meg tudtam enni rantottat,kis hust, de hetkozben volt olyan nap hogy az egesz napi kajam egy korte es egy barack volt,ugy,hogy suliban ultem,aztan 4 orat dolgoztam,majd futottam is,es ettol a minimalis kajatol is elteltem,majd rosszul is lettem
Nem idegeskedek,nem gondolom azt hogy nekem le kellene fogynom...
tegnap egesz nap ettem 1 pogacsat,majd este jol besalataztam,na utana mintha kest forgattak volna a gyomromban,es hatalmasra felpuffadt az egesz hasam :/
Ma veszek normaflore-t,aztan ha nem mulik szerdan tudok menni dokihoz,de ez mitol lehet?
1. sacc01
2013. jún. 15. 12:06
Egy hete nem tudok normalisan enni, attol a picitol amit eszek, felpuffadok..mitol lehet?
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Nem tudok normálisan élni 24 órás ciklusban. 36 órás nap...
- Naplóba hogyan tudok nem csak egy hanem több képet feltölteni, amik akkorák hogy normálisan látszódjanak?
- Win 8-ról hogyan tudok normálisan képet feltölteni a naplóba?