Naplóba hogyan tudok nem csak egy hanem több képet feltölteni, amik akkorák hogy normálisan látszódjanak? (tudásbázis)
10. 051809cc90 (válaszként erre: 9. - Globus)
2012. júl. 6. 20:30
Én sem tudok az adatlapomra semmit kitenni....már régóta.
9. globus
2012. júl. 6. 14:52
Én az adatlapra sem tudok semmilyen kiterjesztésűt, annyit kérdezősködtem, hogy már nem is érdekel :)
8. Ficánka5
2012. júl. 6. 14:40
Trinitas által javasolt oldalon érdemes kódot csinálnod a képedről, mert ott a méretét beállíthatod.
Ha a képet középre akarod tenni, akkor a kód elé a center kódot írod < > jelek közé,
ha balra akarod helyezni, akkor a kód vbégére zárójel elé beszúrod az align=left kódot,
ha jobbra akarod helyezni, akkor az alig=right kódot szúrod be.
Ez utóbbit csak akkor kell használnod, ha már éltél a Hoxa adta lehetőséggel és már helyeztél egy képet jobbra. A másodikat csak ezzel a kóddal tudod.
6. Miraut (válaszként erre: 4. - Miraut)
2012. júl. 6. 14:05
Így egy naplóbejegyzésbe bármennyit betehetsz:)
4. Miraut (válaszként erre: 2. - Ildus.ka)
2012. júl. 6. 14:04
Felteszed egy kódoló oldalra,és a kódot teszed a naplódba.
3. Aranka2
2012. júl. 6. 14:02
Szerintem csak külön tudod ,hogy nagy legyen ,ha írsz akkor piciként látható.
A kovetkező beírás helyett:
- ezt és választasz és akkor teljes méreetet kapsz.
2. ildus.ka (válaszként erre: 1. - Ildus.ka)
2012. júl. 6. 13:57
Mármint úgy kérdezem, hogy mikor írok egy bejegyzést, akkor csak egy képet engedélyez feltölteni, és bármekkora a kép, mindig egy méretben teszi fel. Ami nagyon picike, és szeretnék nagyobb képeket feltölteni. Köszönöm
1. ildus.ka
2012. júl. 6. 13:56
Naplóba hogyan tudok nem csak egy hanem több képet feltölteni, amik akkorák hogy normálisan látszódjanak?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem lehet az iphone-ról a naplóba képet feltölteni?
- Tudja valaki, hogyan lehet okostelefonról (Xperia x8) képet feltölteni hoxás naplóba?
- Win 8-ról hogyan tudok normálisan képet feltölteni a naplóba?
- Hogyan lehet fogyókurás vonalzót feltölteni a naplóba?
- Maximum hány MB-os képet lehet feltölteni a naplóba/profilba?
- Hogy kell úgy több képet és szöveget feltölteni a naplóba, hogy nem nyitok új bejegyzést?