Rendszertelenné vált menzeszt mi okozhat? (tudásbázis)
6. 18e79e1970
2013. okt. 16. 07:36
Nekem most a fogamzásgátló elhagyása kavart be. De tényleg: bármi lehet...
5. hannababa13
2013. okt. 16. 04:15
legtöbbször a stressz az okozója,vagy megemeltél valami nehezet. ez velem is előfordult sokszor.életem folyamán 2 x is volt,hogy 3 hónapig nem jött meg,az orvos szerint ez normális,és utána óramü pontossággal minden renbe jött.soha nem késett,vagy jött hamarabb!
4. lilibe
2013. okt. 15. 23:47
Szerintem ha két alkalommal fordult még elő csak, akkor nem kell aggódni. Van ilyen, simán okozhatja stressz. Ha tartósan így marad, vagy sokszor előfordul akkor érdemes elmenni dokihoz, hogy kiderítse az okát.
3. patapucs
2013. okt. 15. 22:27
Hormonális változás. A rossz hír, hogy erre a stressztől kezdve bármi hathat - ezt az orvosom mondta nekem.
2. Hóbelebanc
2013. okt. 15. 22:25
25 éves nő vagyok, eddig mindig rendszeres volt a menzeszem, de két alkalommal korábban jött meg másfél héttel, mint szokott, olyan, mintha lerövidült volna a ciklusom. Mi okozhatja?
1. Hóbelebanc
2013. okt. 15. 22:24
Rendszertelenné vált menzesz
További ajánlott fórumok:
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Peteérés elősegítő. Van valamilyen vitaminkészítmény vagy termék, ami bevált annak akinek rendszertelen a peteérése?
- A rendszertelen menstruáció okozhat problémát a gyermekvállaláskor?
- Fogamzásgátló okozhat rendszertelen vérzést?
- Okozhat a változókor különböző bőrproblémákat?
- Alsóban álló vagy felmenő rendszert? 1-4. osztályig ugyanaz a pedagógus tanítson vagy az is elfogadható, ha évente váltakoznak?