Lehet allergiás egy 33 hónapos kisgyermek? (beszélgetés)
Ha van a családban aki szintén ahhoz a házi dokihoz jár mint te akkor őt is megkérheted írasson neked.
Én mióta átkértem magam az enyémhez csak azért voltam nála,hogy elhozzam a táppénzes papírom, mert kismama voltam, aztán meg néha ha kell Algopyrint íratni. Betegként én sem ismerem. De ha nem tudok menni és kell akkor a sógornőm szoktam megkérni akinek szinté ő a dokija.
Ezek a kötőhártyagyulladás tünetei.:( Csak a szemcsepp hozza helyre.
Szerintem fertőző is lehet, mert legutóbb én is elkaptam a lányomtól.:(
Voltunk fül-orr-gégésznél, azt mondták nagyobb az orrmandulája, mint kellene. Műtétet javasoltak ősszel, de nem akarom kivetetni, egyszer sem volt begyulladva.
A First (aloeverás)készítményt ajánlották, a folyadékot. Ezt az orrába kellene csepegtetni. Próbálta már valaki?
Esténként egy kis kamilla segít ha leragad neki.
Ca muscot igyon.
Így van a H.A vagyis hipoallergén tápszerek a tejallergia főleg, allergia kiküszöbölődik vannak olyan esetekben ahol egyik vagy mindkét szülő allergiás. Orvosi javaslatra ezt vezetik be ha tápszert kell adni.
Pollen és egyéb más allergiára nincs tápszer!!! Nem is lehet.
Sajnos ha a szülők allergiásak a hajlam öröklődik és a mai durván szennyezett levegőben a pollenekre bizony lehet allergiás egy 33 hónapos vagyis több mint 2 éves gyerek is.
a helyedben én elvinném gégészhez nézze meg,mert ez nem normális. Ha ő nem talál semmit ragaszkodj egy allergia vizsgálathoz. Vagy ha nincs más megoldás fogjad meg kb mikor kezdődött mi virágzott mi új érte és próbáld kerülni ha lehet.
Terápia sós párologtatás jót tesz, Ca pezsgő vagy inkább Ca musc.
Nálunk is volt ilyen a nagy fiamnak tavaly nyáron, és elvittem a fül-orr dokihoz és kiderült hogy a drága egy cellux darabot feldugott az orrába!! és már be volt tokosodva.
Érdemes elvinni dokihoz, nem biztos hogy allergia, bár attól még lehet.
Az én lányom is allergiás. Az egyik orrlyukból vízszerű folyás távozik olyankor és váladékos a szeme.
Fenistil cseppet szoktam neki adni, napi 3-szor 10 cseppet. Pár nap alatt rendbeteszi.
A nagyobbik lányomnak több, mint két hónapja folyik az orra (de csak az egyik orrlyuka). Az orvos és a védőnő szerint megfázás, de nem hiszem, hogy meg lenne fázva, semmi más tünet nem utal erre, és időben sem húzódik el ennyire egy nátha. Szerintük viszont nem lehet allergiás, ilyen idős korban ugyanis még nem alakul ki.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete, mit lehetne tenni, hogy megszűnjön (orrcseppet, orrsprayt már próbáltunk többfélét is, az orrszívó rendszeres)?
További ajánlott fórumok:
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Gyerekem tejallergiás születése óta, azt mondta a doki, adjak neki szója vagy rizstejet, hol lehet ilyet venni?
- Mivel lehet 3 éves korú kisgyermek immunrendszerét feljavítani?
- Megfázás és este fulladásig köhögés esetén egy kisgyermeknél, mit lehet még tenni?
- Tojásallergiás kisgyermek édesanyjával leveleznék
- Allergiás kisgyermekek - Mi áll a háttérben? Hogyan kezeljük?