Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort! (tudásbázis kérdés)
Nekem a Nu Skintől vált be a dezodor (Epoch Citrus Deodorant).
"A szabadalmazott Citrisome összetevő segítségével megszünteti a kellemetlen szagokat és természetes kondicionáló hatása révén, felfrissíti és hidratálja hónalját. Stift kiszerelésben kapható és nem hagy nyomot a ruhán. Bőrnyugtató kivonattal nyugtatja a hónalj bőrét, így egész nap friss érzést biztosít és megóvja a bőrt az irritációtól."
Ezt írják róla, én meg azt, hogy nekem bevált. :)
Én használom a Nivea Pearl Beauty-t ...tapasztalat: jó az illata XD sajnos semmi több :/
Valaki kipróbálta már az az új Garnier 48 órásat?
Már lassan ott tartok, h ha veszek egy 48 órásat, talán 12 óráig kibírja XD ...legalábbis a remény hal meg utoljára :)
Én nem golyósat használok.
Szerintem a Secret tökéletes.
Neways Subdue lemon,egy természetes gyógynövény alapú golyósdezodor, melynek használatával egész nap frissnek érezheti magát. Koriander, zsálya és lemon kivonatai védik a bőrt a kellemetlen szagoktól. Aloe Vera összetevője segít bőre nedvességtartalmának megőrzésében. A Subdue dezodor használata egyszerű, biztos és hatékony. Sem alumíniumot, sem alkoholt nem tartalmaz. (Az alumínium szoros összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásával. Kutatások igazolták, hogy hatására a mérgek lerakódnak a szervezetben).
Nem tartalmaz alumíniumot
Hatékony és kellemes dezodor
Kiváló minőségű természetes hatóanyagokat tartalmaz
Nem akadályozza meg a bőr természetes légzését
Nekem mostanában ez vált be.
Értem. Én éppen azért választottam, mert én meg az illatmenteset szeretem :). Ne kísérletezz vele, azóta sem illatos :))))
Én a rózsaszín Secret illatát szerettem, az olyan kellemesen púderillatú, de állandóan összefoltozta a ruháimat. Aztán vettem azt az átlátszó gél szerűt, talán Gillette, vagy hasonló, az nem szinezett, illata is finom volt és eléggé hatékony. Aztán rátaláltam a sókristályra, és azóta is azt használom.
Régebben a Vichy-t használtam, a 48 órás golyós deo-t. A gyógyszertárban azt mondták, nincs benne alumíniumsó. Aztán hazahoztam, megnéztem, van benne!!! Nagyon hatékony, de elkezdtem keresni olyat, amiben nincs semmi káros anyag. Egyszer vettem kristálysó dezodort, én nem szerettem. Most olyat használok, amiben ásványi anyagok és illóolajok gátolják az izzadást és a szagok kialakulását. Nincs benne semmi mesterséges anyag. Lafe's a márkája és eddig ez jött be legjobban a természetes dezodorok közül. Nem olyan hatékony, mint a Vichy, de tudok kompromisszumot kötni, naponta kétszer-háromszor bekenem magam.
Viszont ha ennyire dícséritek a sókristány dezodorokat, lehet, teszek még egy próbát. Azok egyébként mind egyformák? Mármint összetételben.
Nem tudok írni...
Szlengként akartam a "mittomén"-t, de kijavítom, mert itt figyelnek a helyesírásra is... Vagy mit tudom én.
:D
Szia!
Én estére a hintőport javasolnám (sima kammilás, vagy mittomé), mert azért az kevésbé mesterséges, és ha borotválod, akkor tök jó. Ezt a páromnak is szoktam javasolni nyáron.
Amúgy nekem a Dove bevállt... Bár nem vagyok nagyon izzadós.
További ajánlott fórumok:
- 2 éves / 14, 5 kg-s gyereknek ajánljatok légyszíves autósülést! 9-25 és 9-36 kategóriák közt gondolkodom...
- Sztriptízzel szeretném meglepni a párom, ajánljatok hozzá zenéket, aki tud, légyszi:)...
- Probálta valaki a Garnier mineral golyós dezodort?
- Légyszi segítsetek!A Bp-i Honvéd kórházból ajánljatok "jó" nődokit.Köszi, 20 hetes kismama
- Miért fáj a hónaljam, ha golyós dezodort használok?
- Hol tetessek fel fogékszert? Ajánljatok fogászatot, légyszi:)