Legyengült immunrendszerre mit javasoltok? (beszélgetés)
Elolvastad amit leírtál?? Szted mennyi az 1/5 mokkáskanál méz??
Ennek a recije így szól 1 rész fahéj, 4 rész méz.
Tehát ha a részeket kávéskanállal méred(amokkás az semmi), akkor egy kk. fahéj és 4 kk.méz, ezt elkeverve legjobb meleg teában feloldani és 3 napig naponta 3x megcsinálni. De ez a kúra nem az immun erősítésére szolgál, hanem a nátha mielőbbi legyűrésére. Saját tapasztalatom és a természet-gyógyászom tanácsa alapján.
---8---
:)
Szerintem a rendszeres erdei séta is sokat dob az immunrendszeren. Ha meg a nap is kisüt, az külön áldás. :-)
Jobbulást!
Szia,
egyetértek az előttem szólókkal javarészt, de egy valami kimaradt eddig: nagyon fontos a rengeteg folyadék bármilyen formában (enélkül nem tud méregteleníteni bármit eszik, vesz be), és valamilyen probiotikum, vagy rendszeres élőflórás joghurt.
A C vitaminos részt azzal egészíteném ki, hogy az adagot fokozatosan emeld meg. Akkor érsz a számára elegendő szintre, ha picikét felhígul a széklete.
Mennyi idős a lányod?
Természetes penicillint tartalmaz a kékpenészes és camembert sajt, valamint a Tokaji aszú. Csalán-vöröshagyma tea, fokhagyma, méz, cékla, csicsóka.
Gyümölcs- és zöldségsaláták.
Májvédő tea és máriatövis kapszula. Az egyik védi, a másik tisztítja a májat. C vitamínnak nem a gyógyszertári tablettát javaslom, hanem a csipkebogyós Dr.Chan patikás készítményt.Bioboltban,
gyógynövényesben kapható.
Szerintem a dózis a kortól és a termettől is függ, a 6000 mg-ot én soknak tartom. Én rákos betegként(?)
4800 mg-ot szedek naponta és inkább ételben, zöldfélékben eszem meg a többit.
Én is 2 antib. kúrán vagyok túl, ami teljesen padlóra tett. 6000 mg c vitamint szedek, magne b6-ot 3x2-t, nagyon legyengültem én is étvágyam sincs.
Szombattól szedem ezt a dózist, úgy érzem kezdek erősödni.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- 6, 5 millió forint kellene! Mit javasoltok?