Leg Magic hatásos ha napi 4-5xor nyomok rajta kb 50-et és melette diétázom meg szobakerékpározok?! (beszélgetés)
Ne is mond :)
Arra viszont tényleg jó a Leg magic, és amiket Réka és Bíró Ica csinál . Azok is nagyon hatásosak.
Az én barátnőm belső combjából leg m.-kel fogyott.
Sőt, még a csípőjéből is ment le. Naponta többször használta , mikor mennyit bírt, vagy mennyihez volt kedve. Szerintem jó, de mellé mindenképpen kell valami jó kardiómozgás. Legalább is szerintem!
Egyébként én is ma álltam neki használni :)
Szerintem jó, főleg belső combra és posira!
Van hozzá dvd na azt próbáld ki! Biztos siker,ha azt végig csinálod!!
Sok kitartást!!
Igen, én is többet vártam tőle. Azt hittem tudom majd kitartóan tárogatni a lábam fél órán át, de ez nem arra való.
Ha mindenképpen benti edzés, márpedig most tél van, akkor sztepper és a szobabringa sokkal hatékonyabb.
Nekem is van ilyenem, de kalóriaégetés szempontjából nem sokat ér, mert nem kardiómozgás.
Napi fél-egy óra szobabringa sokkal inkább hatásos! Én ezt csinálom, és szépen haladok, a naplómban írok is róla. (Persze, kevesebbet is eszem)
További ajánlott fórumok:
- Aki fogyott már szobakerékpárral, írjon!
- Helyettesíthető-e a szobakerékpározás túrakerékpározással?
- Melyik a hasznosabb: a szobakerékpár vagy az elliptikus trainer?
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?
- Mini bike szobakerékpárról van valakinek tapasztalata?
- Hatásos-e a Leg Magic, ha napi 4-5 alkalommal edzek rajta kb. 50-et és mellette diétázom meg szobakerékpározok?!