Melyik a hasznosabb: a szobakerékpár vagy az elliptikus trainer? (tudásbázis)
Nekem is van elliptikus trainerem.Újra elkezdtem használni.Akárki akármit mond,nagyon felszabadító érzés amikor 15-20 percet mozogsz rajta vagy többet.
Sokan azt mondják nem zsírégető.De mindenki azt tanácsolja,mozogjunk,akkor???
Szerintem ez kiváló arra,nem terheli a térdet,én túlsúlyosaknak ajánlom.A pulzusszám is jól betartható,ha beállsz egy ütemre.
Úgy gondolom mozgás formának kiváló!
Ellipszis téner a befutó, mert a teljes izomzatot megdolgozza.
Viszont van egy új elliptika a piacon, a neve FreeCross. Ott ahol a kerékpárok gördülnek a Freecross magával hozza az elliptikák előnyét. Most már megteheted, hogy nem az edzőterembe mész a kedvenc elliptikádon edzeni, hanem élvezed a szabadságot, a friss levegőt s a Freecrossal edzheted a karjaidat, válladat, hasadat, lábaidat egyszóval az egész testedet, kint a szabadban.
Szijasztok!
Én is hasonló kérdést fontolgatok. Nálam a problémás terület a combom és a vádlim. Szerintetek melyik a hasznosabb ezekre a területekre?
Nekem is a térdem (is) fáj, a gyógytornászom a szobabiciklit ajánlotta. Vettünk is, már csak használni kéne! :)
Fogyás szempontjából szerintem mindenképp jobb az elliptikus trainer, de azt nekem szerencsére nem kell (mármint fogynom).
Egyértelműen az elliptikus tréner.
Sokoldalúbb, hatásosabb, majd minden tagodat átmozgatja
További ajánlott fórumok:
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Szerintetek 30 felett melyik hasznosab?Jogi vagy a közgazdasági végzettség?Melyikkel könyebb érvényesülni?
- Milyen elliptikus trénert válasszak?
- Robust Titan elliptikus trainerről milyen tapasztalatotok van? Mennyire hatékony, mennyire zajos?
- Szerintetek ha vékonyabb combokat szeretnék futógép, elliptikus trainer, taposás vagy a szobabicikli a hatásosabb?
- Kaptam egy mali-deluxe-crosstrainer elliptikus futógépet, van -e másnak is?