Helyettesíthető-e a szobakerékpározás túrakerékpározással? (tudásbázis)
Igen, bicajozva vasalni és közben mehet a tv.:)))
Hm, kipróbálom.
Hogyne lenne unalmasabb:
a V A S A L Á S ! ! !
Eddig nem gondoltam a szobabringa ilyen előnyeire: eső, levegő, s addig tart, ameddig én akarom. Köszi.:))
S lámpa sem kell rá!!
(Meg fejvédő sem, talán...)
Szerintem egyik sem jobb, mint a másik. Mindkettőnek megvannak az előnyei, hátrányai.
A szobabringával lehet adott sebességen tekerni folyamatosan. A túrázás során a tempó változik. A túrakerékpározás során a szabadban vagy, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy jobb a levegő, mint a lakásban.
A szobabringázást bármikor abbahagyhatod, a túrázásnak meg akkor van vége, ha visszaérsz a lakáshoz, de legalább a kocsidhoz.
A szobabringán jó eséllyel elkerülöd az esőt is:)
stb.
Helyettesíthető-e a szobakerékpározás túrakerékpározással?
Szerintem eleve rosszul tetted fel a kérdést. Túrakerékpározás helyettesíthető-e a szobabiciklivel. Nem ez akart volna lenni.
NEM helyettesítheti egyik a másikat.
szerintem is jobb kint, a szabadban kerékpározni, ha van rá lehetőséged.
a szobabicikli csak egyfajta pótlék az esős/téli napokra:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- A kenyérről/tésztáról leszokni, olcsón... Hogyan? Mivel helyettesítsek?