Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Lecso’s szelet recept

Lecso’s szelet recept

A Lecso’s szelet hozzávalói:
4 vékony szelet sertéscomb
pirospaprika
liszt
1 fej hagyma
3 cikk fokhagyma
4 paprika
6 paradicsom
1 húsleves kocka
2 ek olaj


A Lecso’s szelet elkészítési módja:
A húsokat nem kell kiklopfolni, csak megforgatom lisztben, forró olajban hirtelen átsütöm mindkét oldalát. Kiveszem a serpenyőből, félreteszem. A megmaradt szafton megpirítom a kockára vágott hagymát, beledobom a paszírozott fokhagymát, pirospaprikát. Fél dl vízzel felengedem, beledobom a húsleveskockát, a kockára vágott paprikát, a kockára vágott paradicsomot. Letakarom, 5 perc rotyogás után visszateszem a kivett hússzeleteket, és letakarva, időnként megkeverve készre főzöm.

Magas serpenyőben szoktam csinálni, hogy ne koszoljak több edényt, és minden belefér.


Kategória: Húsételek receptjei


A lecso’s szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook