Lecsó recept

A Lecsó hozzávalói:
2 fej vöröshagyma

1/2 kg paprika

1/2 kg paradicsom

8 db tojás

zsír




A Lecsó elkészítési módja:
A hagymát felszeleteljük, a paprikát es a paradicsomot is össze daraboljuk. A zsírban a hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a paprikát megsózzuk, és kb.10 percig sutjuk. Állandó keverés mellet majd hozzáadjuk a paradicsomot is. Amikor a paradicsom is megpuhult, és a levet is elforrta belekeverjük a villával felvert tojásokat. Par percig meg kevergetjük ,hogy a tojásos massza le ne égjen es már tálalható is.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.