Leányfalun a Móricz Zsigmond utcában van egy elhagytott ház. Tud róla valaki valamit? (tudásbázis kérdés)
Próbálj meg érdeklődni a környéken hátha .....
Az az igazság, h az egész országban rengeteg lepukkant ház van , de biztosat az önkormányzattól tudhatsz meg , és ha ennyire magával ragadott , lehet , h meg is lehetne szerezni , hiszen eladó az egész világ , hátha szerencséd lesz !
Jellemző a Hoxán a humortalanság
Mi lenne ha elmosolyodnál egy ilyen "beszóláson"?
Köszönöm szépen a tanácsokat. Egy kirándulás alkalmával láttam meg az épületet, elég messze élek a településtől, így számomra ott minden és mindenki ismeretlen.
Szeretem ezt az oldalt (Hoxa), sok jó tanácsot és érdekességet lehet itt olvani. Talán ezért írtam ide, akad-e valaki aki ismeri a környéket. Majd amikor komolyabb terveim lesznek akkor a hatóságokhoz fogok fordulni. Van némi tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Viszont szomorúsággal tölt el, hogy az emberek többsége csak gúnyólódni tud egy érdeklődő kérdés hallatán:(
Andi, csak érdeklődöm, nem szeretnék még vásárolni, információkat gyűjtök. De ha arra is kerülne a sor, természetesen felújítás előtt.
Sétálj be a Földhivatalba, bár ahhoz helyrajzi szám is kellene.
Első körben a szomszédokkal beszélgetnék el.
Gondolom felújítás előtt szeretnéd megvenni. Vagy kisajátításra gondolsz?
Nagyon rossz állapotban van, teljesen üres, nincs értelme betörni. Viszont lehetne vele mit kezdeni, felújítani, stb. és csodálatos helyen van. Érdekelne a múltja.
Egyébként pedig kedves Vili akkor szólj hozzá, ha tudsz válaszolni a kérdésre. Értelmetlen hozzászólásokra nincs szükségem.
Aki eddig nem tudta, az most már igen.
Esetleg adtál egy tippet betöréshez.
További ajánlott fórumok:
- A Móricz Zsigmond körtér, az hányadik kerületben van Bp.-en?
- Hogyan jutok el legegyszerűbben a Nyugatitól a Móricz Zsigmond körtérig?
- Tudna valaki ajánlani gyerekorvost Szentendre, Pomáz, Leányfalu környékén?
- Mi a tapasztalatotok az idősek otthonáról (Bp. Zugló, Leányfalu)?
- Milyen "meghittebb" éttermek vannak az Árpád híd illetve a Móricz Zsigmond körtér közelében?
- Tudtok olyan éttermet a Móricz Zsigmond körtér közelében, Budapesten, ahol elfogadnak üdülési csekket?