Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazac roston recept

Lazac roston recept

A Lazac roston hozzávalói:
1,80 kg lazacfilé (színhús),
0,3 dkg só,
15 dkg olaj,
1 db fejes saláta,
3 db citrom


A Lazac roston elkészítési módja:
A kifilézett lazacból vágott szeleteket, besózzuk, és állni hagyjuk. Kb.10 perc múlva olajjal bekenjük a szeleteket, és forró rostélyra helyezve mindkét oldalukat megsütjük. Rostély hiányában, serpenyőben egy kevés olajat hevítünk, és ebben sütjük meg a lazacszeleteket. Előmelegített halastálra tálaljuk, citromgerezdekkel és fejessaláta-levelekkel díszítjük. A lazacszeleteket fűszeres vajjal is tálalhatjuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazac roston elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook