Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell recept
Az Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell hozzávalói:Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyon vékony szelet pulykamell
15 dkg gorgonzola sajt (ez helyettesíthető bármilyen sajttal amit szerettek)
4 levél zsálya
magozott aszaltszilva
4 evőkanál olaj
2 dl fehérbor
2 evőkanál mustár
Az Aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell elkészítési módja:
A húst klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Minden szeletre ráteszünk egy adag sajtot, aszaltszilvát és egy levél zsályát. Feltekerjük és összetűzzük. Olajjal megkenjük a tetejét, bekenjük a mustárral is és tepsibe tesszük. Aláöntjük a fehérbort és kb 200°C-on megsütjük. Én majonézes krumplival vagy krumplipürével szoktam tálalni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2008. szept. 7. 23:00
Az aszalt szilvával töltött göngyölt pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.