Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Póréhagymás babsaláta recept

Póréhagymás babsaláta recept

A Póréhagymás babsaláta hozzávalói:
vörösbab konzerv
20 cm póréhagyma
1 vastag húsú piros paprika
3 közepes nagysagú kemény paradicsom

Citromdressing:
1/2 citrom leve,
2-3 ek. olivaolaj,
cukor,
só,
fehérbors.


A Póréhagymás babsaláta elkészítési módja:
A babot leöblitem hideg vizzel és leszűröm, a póréhagymát hosszában felvágom, megmosom és felszeletelem, a paprikát, paradicsomot kockára vágom. Mindezeket összekeverem és leöntöm a dressinggel. Néhány órát hűtőben állni hagyom, mig összeérik és húsok mellé kínálom. Ezen a recepten annyit valtoztattam, hogy póréhagyma helyett lilahagymát karikázok bele, meg fokhagymát megtörve, és sok petrezselyemzöldet apróra vágva.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A póréhagymás babsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook