Látom a takarítós videókban, hogy kergetik a pókokat a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Érdekes történet. De mi az a papkösönytyű? Azt értem, hogy agresszív és harap, de hogyan néz ki? Először el is hittétek? Mert az ilyen hirtelen bejelentéseket sokan elhiszik abban a pillanatban. :D
Itt felénk is hisznek sokan ehhez hasonló szellemben vagy szellemekben,nem is hinnéd mennyien.
Dehogy léteznek ilyenek! Jeti sincs. :D számomra érdekes téma a nem létező, mitikus lények. Mert érdekes, honnan jönnek babonák, hiedelmek. A legtöbb furcsa fizikai, kémiai, biológiai tényre van magyarázat. Csak esetleg nem tart ott a tudomány, vagy valakinek a tudománya.
Amúgy a mélyzivekben, dzsungelekben egy rakás élőlény lehet, amikről nem tudunk.
Amikor egyetesmisták voltak a szüleim, egyszer április elsején bemondták a kolesz rádióba, hogy a kísérleti laborból elszabadult egy papkösöntyű, ami nagyon agresszív és térden felül harap :D
A lakásban nem tűröm meg őket, még a kaszást sem. Meg nem fogom, szerintem nekem valami fóbiám van tőlük, meg úgy általában a rovaroktól is. Nem félek egyszerűen csak irtózok tőlük. De még a döglött bogaraktól is. :) A család tudja ezt így vagy ők kirakják vagy marad nekem is a porszívó. Az udvaron nem bántom, a pókhálót sem, inkább elkerülöm jó messze.
Ezzel szemben a kígyót, békát, bármilyen hüllőt megfogok. Más meg azoktól irtózik.
Ja, a focilabda méretű meg mêrges pòkokkal én se lennék barátságos :D
Én ki szoktam őket dobni az ablakon. Általában használok valami eszközt, mert érzékeny a bőrőm, de nem félek kézzel sem felkapni őket. Gyerekként szoktam "jojózni" velük, de az kegyetlenkedés, úgyhogy leszoktam róla.
Viszont a lakásban a pókhálókat meg tartom meg az erkélyen is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Régi fürdőkádat milyen takarítószerekkel tartjátok tisztán?
- Természetes tisztító és takarítószerek
- Lehet, hogy szégyen, de takarítós videókat nézek, hogy...
- Lehet köhögni a takarítószer gőzétől?
- Keresem a tökéletes takaritószert!