Látjátok a második csíkot a tesztemen? Kép az adatlapomon. (tudásbázis)
Sajnálom, majd legközelebb!:( Kitartást!
Teszteltem, de negatív lett a tesztem. :(
Most várom, hogy végre megjöjjön, ismét :(
Na mik a fejlemények? Teszteltél,most már nagyon érdekel :)
Drukkolok holnapra, mindenképp írd meg a fejleményeket!
A fekete jelzett részen, ahol lennie kéne, ott semmit nem látok...a tesztsávon kívül van egy elszíneződés (egy halvány csík), de az nem a teszt része:-S
a rövidebb linket megnyitva,a j és p közti szoközt kitörölve megjelenik a tesztcsik,a fekete vonal nélkül ha ez segit,amugy nem tom,én is látom ha akarom....fura....kivá
ncsi vagyok mi lesz belőlle
Jobbra kell látni valamit? Mert ott van egy halvány csík
Írd majd meg,hogy mi az eredmény!!!
Na azon már biztos egyértelmű lesz:)
Sziasztok!
Köszönöm a véleményeket. Nincs itthon több tesztem, így csak csütörtökön vagy pénteken tudok legközelebb tesztelni.
Remélem, akkor is látni fogok valamit :)
Már nagyon régóta várunk erre :)
Sziasztok.Nekem is nagyon halvány volt a második csík és ikreim lett :)
de az már a tesztsávon kívülecske esik:)
A fekete vonalnál kell lennie a második csíknak, közel a kontroll csíkhoz. Megnéztem jó képszerkesztővel és akárhogy próbáltam láttatni, nem találtam csíkot, de ez lehet kicsi felbontástól is.
Remélem összejött, drukkolok!!
A jelöléstől jobbra én is látok vmit. Szorítok, hogy zebrás teszted legyen :) Várjuk izgatottan a fejleményeket :) Remélem nemsoká én is itt tartok :) Szép estét!
A fekete vonal tényleg nagyon zavaró a szemnek. Miért húztad oda?
Én a fekete vonalnál nem látok semmit, viszont odébb igen. :) Drukkolok. :)
A halvány csík a jobboldalon látható!:)
Nekem volt az előző ciklusomban 4 ilyen tesztem is,és sajnos nem voltam terhes.
De sztem ne tesztelgess a mensi ideje előtt,csak ha már késik pár napja.Tudom,nehéz megállni...
Nem kellett volna odahúzd a fekete vonalat, mert az agyam jószívű és odaképzeli a többit..:) Tessék türelemmel várni a napot és a reggeli hőmérsékletből találgatni, addigis. Ismeretlenül drukkolok:)
En latok, de halvanyan, ebbol lehet babucka lesz :) drukkolok!
nekem volt nagyon halvány 2. csíkos tesztem tavaly, sajnos az a baba nem maradt meg. drukkolok, h neked jobban alakuljon a dolog! ha kibírod, akkor holnapután vagy csütörtökön reggel tesztelj! ha nem (vagy sok olcsó teszted van otthon:)), akkor akár holnap :)
A "áthatatlan" tesztem, ami ennél halványabb volt, most 3 éves. :)
Nekem is ilyen halványak voltak a tesztjeim.Esetleg nézd meg mennyire érzékeny a teszted.És minnél előbb csinálj másik tesztet :) De ugye halvány teszt is pozitív teszt!!!
Nem igazán. Pár nap múlva jobb lenne szerintem megismételni.
Én nem látok semmit..
Amúgy ezt nem nekünk kellene megmondanunk egy fotó alapján, nem? Te kezedben van, csak jobban látod mint mi.;-)
Ettől függetlenül drukkolok.
Én a mensi elött 4nappal csináltam tesztet és nekem is ilyen halvány volt!Ha látsz valamit,még ha halványan is,akkor bizony az pozitiv!A teszt csak a hcg-re reagál,és ügye csak a terheseknél mutatható ki,még ha nagyon kis mennyiségben is!Holnap reggel csinálj másikat azért,és írd meg mi lett!Egyébként nekem is görcsölt a hasam,meg minden olyan mint máskor,aztán mégsem jött meg :)
További ajánlott fórumok: