Lassú vagyok :(( (beszélgetés)
Hogy ez mekkora egy tuskó dal!!!
Aszongya "Ez egy őszinte szerelem"...Hah!Legfeljebb csak a vége!Mert hogy élből vége!Még ilyet!Az ilyet össze kéne ismertetni a fullcontactos női fegyverekkel,mint amilyen a köröm,a láb és a hang!!!Fujj!!!
:)
Nem hiszem, hogy lassú lennél, szerintem teljesen normális vagy;)
Az csak gyenge duma, hogy "Neked is ugyan annyi időd volt rá":D
fogadjunk, ezt mindig egy srác mondja! :DDD
jól átverik szegénykét
Dehogy vagy lassú! Ne stresszelj emiatt! Minden rendben Veled! :o))
Talán pont az hátráltat, hogy túl görcsösen akarod ..... nem engeded el magad közben ..... :o))
Nem tudom miért gond neked, ez nem lóverseny:)
Nekem pl akkor a legjobb ha nagyon sokáig húzzuk el ez ideális esetben úgy 1 óra de lehet több is, mert utána nekem már nem olyan jó mint előtte, ilyen is van, a lényeg hogy jó legyen és élvezd:)
mi az,hogy egyből?:O
egyből senki sem élvez el,az nagyot mond és hazudik...ingerlés kell és sztem a negyed óra az bőőőőven jó idő!!!!ha görcsölsz majd szex közben,valószínű sokkal több idő lesz:S
hát sztem az nem sok!
ezen ne görcsölj,ez nem lassú!
Ne aggódj... Én azt sem tudom, milyen a csikló és a h-i orgazmus. csak úgy tudok elélvezni, ha egyszerre ingerlem a csiklóm, és a hüvelyem... tehát egyik sem, de mégis mind kettő...
Ja, és én is mindíg lemaradok szex közben.. :(
Elnézést előre a témáért
Szerintetek az nagyon ciki, ha csak lassan érek el a csúcsra a mikor a párommal vagyok? Annyira bánt, mert Ő nagyon jól csinál mindent és mégis lassú vagyok. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt olyan, hogy csak pár perc. Csikló ingerlésével is van, hogy kell negyed óra és arra gondolok, hogy más már egy érintésétől is boldog lehetne. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :((
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Kismama vagyok Angliában!
- Lassú ember vagyok. Mindenben. De ez a Lidl-es kasszánál...
- Van, hogy le vagyok lassulva, időnként még egyenesen sem...
- Nem vagyok lassú felfogású, de a Zsákbamacskát egyáltalán...