Laser soft fogászati kezelés!Tud valaki ilyet Fejér megyében?Esetleg tapasztalatok? (tudásbázis)
Nem, csak gyökérkezelésem.
Elájultam egyszer, rosszul estem és előlről letörött két fogam. Először megcsinálta ideiglenes pótlással, aztán 2 napra nagyon-nagyon elkezdett fájni a fogam, elküldött röngentre, sérült az esésnél a gyökér, így emiatt gyökérkezelte. Aztán megcsinálta a kozmetikai koronát a jobb 1-re (talán így hívják:D) aztán pár hónappal később mentem vissza a jobb 2-vel az igazi pótlásért. Itt megbeszéltük, hogy ha erre is koronát tesz, az kevésbé lesz esztétikus, de majd tudom használni...ha meg porcelán élpótlás lesz, az szépnek szép, de csak ennyi:).
Én persze csak az élpótlást választottam, a koronával sem szabad úgy harapni, úgyhogy édesmindegy, legalább szép legyen:).
Ezzel már jobban megszenvedtem, többször levált a helyéről-nem tetszett a ragasztó a fogamnak, vagy nem is tudom. Ilyenkor mindig ínnytágítás, a fogfelület tisztítása, csiszolgatások...de végül fent maradt:)
Egyébként nem szoktam elől harapni-mindent csak török:). Így legalább lassabban eszem és védekezem az elhízás ellen:D.
Neked is volt rezekálásod?
Nekem alsó jobb hármas.utána meg alsó jobb kettes,de másodszor már 10 varratot kaptam,mert totál végigmentek,nem tudták,hogy miért fáj annyira,s egy helyen át is szakadt a csontom,felette a gyuszi.
Lényeg,hogy szép lett a fogacskád:)
A lényeg az,hogy szép legyen!:D
Volt egy tályog a foggyokeremnél.Szájsebészetre kell menni vele,ott kimetszik a fertőzött csontdarabot az állkapocsból,összevarrják...szóval kellemes:/
Röntgen nélkül,ki sem derül,hogy mi a helyzet,én is csak szúrásokat éreztem az állkapcsomban,a fogam meg tök ép volt
Csak szépre csinálja a fogakat, nem gyengéd...így ha nem annyira az esztétikum számít, akkor ne menj hozzá...dr.Matkó Gabriellának hívják, a régi Sztkb-ban rendel, a Távirda utcában, itt van a magánrendelése is.
Mit jelent az, hogy rezekálták a foggyökeret?
Szia!:)
Drága vagy,de nem az.Nekem rezekálták a foggyökerem,s elég sokáig fájdogált,a neten olvastam erről az eljárásról,ami segít a helyzeten,de Fváron nem találtam sehol sajna:/
Ki a Dokid?Ha tényleg nagyon jó,érdekelne!Köszi:)
Szia!
Az ilyen fehérítés lehet? Vagy mit takar kb? Nekem nagyon jó fogorvosom van, nem túl gyengéd, de gyönyörűen dolgozik, úgyhogy ha esztétikai fogászatról van szó, akkor merem ajánlani:). Fehérváron dolgozik.
További ajánlott fórumok:
- Fogászati kezelés Budapesten a Szentkirályi u. 47-ben
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Fogászati magánrendelésen van beleszólásom a kezelési sorrendbe?
- Az altatásos fogászati kezelések után kába az ember? Ha igen mennyi ideig?
- Ózonfogászati kezelés gyerekeknél, tapasztalatok, helyek?
- Egészségügyi szolgáltatási járulék befizetésével (8400Ft/hó) jogosult lehetek fogászati kezelésre?