Lányok nektek mennyire zavaró, ha egy húszon éves pasi még tapasztalatlan? (beszélgetés)
Csak az előítéletek miatt foglalkozok ezzel, az ilyen emberek miatt a Spéci_nőci, aki nem látja a fától az erdőt, volt szerencsém vele sajnos beszélni privátba, de csak a szar ömlött belőle.
Köszönöm a hasznos válaszokat, mindent megfogok tenni egy jobb életért! :)
Nem igazán értem a kérdést. Minek ezzel foglalkozni? Nyilván nem fogod így meghirdetni magad. Egyszerűen hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Megismerkedsz valakivel, aztán majd alakulnak a dolgok.
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy nem feküdtél még le senkivel, ha nem tetszett annyira senki vagy mert nem volt rá lehetőséged, hogy az elvárásaidnak megfelelő mélységű kapcsolatod legyen.
Nyugodtan rányomhatsz ám a válasz gombra...;)
Nézd.Vagy elhiszed,hogy a másik szeret téged,vagy nem.Ha elhiszed,akkor:
1.nem fogsz azon aggódni,hogy mit szól a tapasztalatlanságodhoz
2.őszintén fogja azt mondani,hogy hiányzol
3.ha egy lány azt mondja neked,hogy szeret,de te nem hiszed el,akkor bizony...szegényt keményen megbántod ezzel.:)De persze ilyen még biztos nem fordult elő nálad.
Ambíció?Hobbi?Hm.Ez nehéz kérdés.A lányok többsége hisztis mindkettőre.Ha nem,ha képes tolerálni ezeket,akkor azt viszont tudd:hogy kemény feladat,amit csakis szeretetben tud kivitelezni.De örök feladat lesz tolerálni.Amit ne felejts el értékelni...
A megértőt arra értettem, hogy szeretném, ha nem itélkezne felettem, ha elmondom neki azt, hogy nem voltam még nővel, hanem felfogná a miértjét. Nem ezzel a témával indítanék ismerkedéskor, de ez általában kiszokott derülni.
Vannak az életemben ambícióim és hobbijaim, tehát nem csak ezzel vagyok elfoglalva. :)
Mit jelent az,hogy megértő?
Honnan tudnád,hogy a "hiányzol",nem komoly kijelentés?Mi másból lehetne még mondani?
Hm...Egy rendes pasas.Ritka,mint a fehér holló.:)
Az csodás,ha mondjuk nem kapod fel az agyvizet,tudod a nők nehéz esetek...:)
Én srácom is egy csoda.Kedves,békeszerető,törődő,vigyáz rám nagyon,édes...<3,jóképű és okos.Ja és nem mellesleg...hm.Erről nem írok.Tom nem szeretné,mert bizalmas téma.:)
Köszi a válaszokat! Nem tartom gáznak, hogy nem voltam még nővel, mert tanultam a hibáimból. Volt időszak mikor cikinek éreztem, de szerintem teljesen felesleges, mert ezzel a negativitással magamnak ártok.
Bénázás nem mindenkire vonatkozik, én nagyon odafigyelnék a barátnőmre, és lesném minden kívánságát! :)
Biztos megtalálod a párod!!
Valahol vár Rád valaki:-)
Figyelj 007-es...:)
A helyzet az,hogy persze...belemehetsz a végtelenbe és tovább kapcsiba előzmények nélkül is.Nem lehet neked 40éves agyat adni.Ahogy senkinek sem,aki ifjú és forró fejű.Mint minden ifjú.
Ja...a tapasztalat-mentesség.Ha érdekel,esetleg.
Hát...pár hónapja más véleményen voltam,mint most.Úgyhogy erre mégsem válaszolok.Amúgy sem tudom,hogy mi az,hogy "normális kapcsolat",mármint...per def.
Turelem, szeretet, halk suttogasos utba igazitas, irany adas, kozremukodes, hangjelek, simogatas, ellen mozdulatok.
Nincs benazas, "szolgalj ki!"
Még mi sem tudjuk, tudhatjuk, hogy kivel fogsz összejönni. Biztos, hogy nem 30-40-es nőkkel, akiket éppen kérdezel, mert szerintem a Hoxa 80-85 %-a belőlünk áll. :D
Nekem az már szimpatikus, hogy nem alkalmi kapcsolatot szeretnél. Ha ez így alakul, hidd el, minden rendben lesz. :) Tessék "művelődni", és a kislány észre sem veszi, hogy az első komoly kapcsolatod. Nem kell ezt senkinek sem az orrára kötni. :)
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Fiúk, lányok! Tetszenek nektek a KLM pilóták?
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Lányok nektek is hajmosásnál jobban hullik a hajatok?
- Nektek tetszenek az ilyen arcú\ karakterű lányok?
- Fiuk! Nektek tetszik egy lanyon a tetko? Lanyok ti is irhattok